Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Niceboy STREAM PRO

3,8 76 értékelés
16 990 Ft

Niceboy STREAM PRO

A Niceboy STREAM PRO webkamera lehetővé teszi a Full HD felbontásban (1 920 × 1 080 px) történő streamelést, percenként 30 képkockával. A készülék széles 90°-os látószöggel,  f/1.8 rekeszértékkel és autofókusszal rendelkezik. Az intelligens fénykorrigáló funkció a környezeti feltételekhez igazítja a képet. Az integrált mikrofonok a zökkenőmentes online kommunikációt hivatottak szolgálni. Atartósegítségével a monitor széléhez csiptetheted a Niceboy STREAM PRO webkamerát, de elhelyezheted bármely sima felületen. Természetesen nem hiányozhat a Plug & Playfunkció sem, amelynek köszönhetően a Niceboy STREAM PRO webkamera egyszerűen csatlakoztatható számítógéphez vagy Android TV-hez.

A Niceboy STREAM PRO webkamera legfontosabb jellemzői

  • 90°-os széles látószög
  • A Niceboy STREAM PRO webkamera integrált mikrofonokkal rendelkezik
  • Támogatott OS: Windows 7, 8, 10 / MAC OS / Android TV
  • A webkamera támogatja a Full HD felbontást 30 fps-sel
  • A rugalmas tartó lehetővé teszi, hogy a webkamerát a monitor széléhez erősítsd
  • A Niceboy STREAM PRO webkamera fénykorrekciós funkcióval bír
  • Plug & Play - csatlakoztasd valamelyik szabad USB csatlakozóba
  • A csomag tartalma: Niceboy STREAM PRO webkamera, USB kábel, használati útmutató

Full HD felbontás a magas minőségű felvételekért

A Niceboy STREAM PRO webkamera üveg objektívje Full HD felbontással rendelkezik, percenként 3 képkockás frissítéssel. Ennek eredményeként pontosan rögzít minden részletet, továbbá világos és természetes színekkel közvetíti a képet. A Niceboy STREAM PRO webkamerával kényelmes streamingre és minőségi felvételrögzítésre számíthatsz.

Egyszerűen beállítható webkamera

A Niceboy STREAM PRO webkamera alkalmazása során értékelni fogja az egyszerű telepítést és használatot. Praktikus szerkezetének köszönhetően a kamera a monitoron vagy bármely sima felületen pillanatok alatt elhelyezhető. A webkamera kompatibilis USB 2.0 interfésszel, és hála a 90°-os látószögnek, a Niceboy STREAM PRO bármilyen jelenetet képes kezelni.

Az autofókusz és a fénykorrekció minden helyzetben minőségi képet garantál

A Niceboy STREAM PRO webkamera autofókusz és fénykorrekciós funkcióval van ellátva, amely tökéletesen hozzáigazítja a képet a környezeti feltételekhez. Ez lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok között vagy teljes fényben is gond nélkül készíts felvételeket. A Niceboy STREAM PRO webkamera objektívje  f/1.8 rekeszértékkel rendelkezik, amely minden helyzetben minőségi képet garantál.

Az integrált mikrofon minőségi hangátvitelt ígér

A beépített mikrofonoknak köszönhetően a STREAM PRO webkamera kiváló minőségű hangsávot biztosít. A kiegészítőket a webkamera testében tárolhatod, így az online átvitel kényelmes és problémamentes lesz.

Automatikus fókusz 

A Niceboy STREAM PRO webkamera autofókusz funkcióval rendelkezik, amely tökéletesen igazodik a jelenethez és automatikusan választja ki az ideális fókuszt. Az átvitt kép világos és tiszta lesz.

A Niceboy STREAM PRO webkamera csomag tartalma

  • Webkamera talppal
  • USB kábel
  • Használati útmutató

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Beépített mikrofon, Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Autofókusz, Gyenge-megvilágítottság korrekció
Betekintési szög 90 °
Rekesz 1,8

Méret & súly

Szélesség 11,9 cm
Magasság 2,7 cm
Mélység 7,5 cm
Tömeg 0,06 kg

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Mac OS

Elhelyezés

Rögzítés Klippes
Kód:  NCB090a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  stream-pro
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10