Oldal frissítése

Niceboy ION SmartKettle

4,8 21 értékelés
24 490 Ft

Niceboy ION SmartKettle

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A kitűnő minőségű Niceboy elektromos vízforraló 1,7 l űrtartalmat és könnyű használatot biztosít. Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak a megjelenése elegáns, de egyúttal könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, függetlenül a használat gyakoriságától. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és minden konyha fényét tovább növeli. A hasznos Niceboy gyorsforraló energiafelhasználása 1850 W. A célszerű beépített szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. A megnyerő klasszikus stílust fehér megjelenés hangsúlyozza ki. Az elegáns és megbízható Niceboy gyorsforraló megannyi hasznos funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló Niceboy ION SmartKettle Képernyő
Vízforraló Niceboy ION SmartKettle Jellemzők/technológia

A kitűnő minőségű Niceboy ION SmartKettle vízforraló fő jellemzői

  • A modern Niceboy elektromos vízforraló könnyű és gyors kezelhetőséget biztosít
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Előállításához minőségi anyagok kerültek felhasználásra, például rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus Niceboy elektromos vízforraló teljesítménye: 1850 W
  • Az eszköz része a praktikus beépített szűrő
  • Klasszikus dizájn
  • Fehér kivitelű vízforraló
  • Használata nemcsak gyors, de kényelmes is a forgótalpnak és a kábeltároló rekesznek köszönhetően
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • Hangjelzés figyelmeztet a forralás befejezésére
  • A beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja
  • A készülék üzemi állapotát LED fény mutatja
  • Nem hiányzik az időzítő funkció sem

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában helyezkedik el, ami megvédi a vízkőlerakódástól.

Vízforraló Niceboy ION SmartKettle Oldalnézet
Vízforraló Niceboy ION SmartKettle Lifestyle

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

Eme Niceboy vízforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem főként a forgótalppal és kábeltároló rekesszel, amelyek a készülék praktikusságát növelik. A gyorsforraló bármilyen irányból a talpára helyezhető. Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, amely kedvenc italaid készítésekor jó szolgálatot tesz. Nem jön rosszul a hangjelzés funkció sem, amely a forralás befejeződését jelzi. Ha megtörténik, hogy elfelejted a vizet, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely mutatja, hogy az elektromos vízforraló üzemben van. Az időzítő is hasznos funkció, amellyel könnyen kiválasztható az időpont, amikor a víz melegítését el akarod kezdeni.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Automatikus bekapcsolás, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Hangjelzés
Energiafelhasználás 1 850 W
Szűrő típusa Beépített

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Fehér
Kód:  NICRK291
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  smart-kettle
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05