Oldal frissítése

NHL 22: Standard Edition - Xbox Series DIGITAL

NHL 22: Standard Edition - Xbox Series DIGITAL

NHL 22: Standard Edition - Xbox One Digital

A Frostbite motor bekorcsolyázott az NHL 22-be

A legendás Frostbite motor most először mutatkozik be az EA Sports NHL 22 Xboy One-ban. Az NHL 22 hatalmas vizuális fejlesztéseket kínál mind a jelenlegi, mind a következő generációs konzoljátékokhoz, és az egész sorozat egyik legnagyobb előrelépését jelenti a grafika terén. Legyen szó akár a játékosok újratervezett képmásairól vagy a karaktereket életre keltő szövetanimációkról, akár a dinamikus világításról, amely igazán magával ragadó játékkörnyezetet teremt, mindenhol javulást fogsz látni.

NHL 22: Standard Edition - Xbox One Digital

A hokiütő javított fizikája

A hokiütő új, élethű reakciói emelik a játék fizikai szintjét, és hihetőbbé, igazságosabbá és ügyességi alapúvá teszik a korongért folyó csatákat. Az ütő és az ellenfél teste közötti érintkezés jobb rendszere a szabálytalan beavatkozások pontosabb értékelését eredményezi, például amikor a korongért harcoltok. Próbáld ki a valószerűbb mozgást a palánk mentén, amikor a hokiütő már nem halad át a textúrákon.

NHL 22: Standard Edition - Xbox One Digital

Élvezd az új animációkat és a híres játékosok X-Factorát az NHL 22-ben

Tapasztald meg a szupersztár X-faktorok erejét, egy úttörő játékrendszert, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd a sztárjátékosok kivételes képességeit - jelenlétük a jégen most minden eddiginél nagyobb hatást gyakorol. A csak a liga elit játékosai számára fenntartott Superstar X-Factor képességek megkülönböztetik a legjobbakat a többiektől, és a szupersztárok ugyanolyan valóságosnak tűnnek, mint élő társaik.

NHL 22: Standard Edition - Xbox One Digital

Használd ki teljesen a játékosaid képességeit

A játékosok kapnak egy képességet a játékukat uraló zónához, amely meghatározza a játékukat és lehetővé teszi számukra, hogy felülmúlják az ellenfeleiket. A zónaképességek mindig be vannak kapcsolva, és a megfelelő körülmények között automatikusan aktiválódnak. Például a hosszú passzot javító zónaképesség aktiválódik, amikor hosszú passzot próbálsz adni (de nincs hatása a rövid passzra). Az egyes zónaképességek csak korlátozott számú játékos számára állnak rendelkezésre, sőt, egyes esetekben kizárólagosak. Ez azt jelenti, hogy bizonyos játékosok egyedi képességekkel rendelkeznek az NHL 22 Xbox One játékban.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport
Játék környezet Csapatsportok
Játékmechanika PVP

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat NHL

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2021
A kiadás hónapja Október

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MXESD1877
Termékszám:  G3Q-01203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15