Oldal frissítése

NGS Wild Party

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NGS Wild Party

Élvezze a minőségi hangzást bárhol, a hordozható Bluetooth sztereó NGS Wilde Party hangszóróval. Az utazóbőröndök szerkezetéhez hasonló felépítéshez hasonlóan behúzható fogantyúval és kerekekkkel van felszerelve a hangszóró, így magaddal viheted bulikba vagy ünnepekre, ezzel a 40 W-os összteljesítmény biztosítva van. A hangszóróba beépített akkumulátor élettartama akár 6 óra is lehet. Nem kell aggódnod, hogy a NGS Wild Party szégyenben hagy - az ipari design fekete kivitelben biztosan nem fog cserben hagyni.

Legfontosabb jellemzői

  • Hordozható 40W-os hangszóró alkalmas kisebb partikhoz
  • A vezeték nélküli Bluetooth-on kívül egy USB és egy audio bemenetet kínál
  • Behúzható fogantyú és kerekek a könnyű kezelhetőségért
  • Beépített mikrofon és gitár csatlakozó
  • Az akkumulátor élettartama akár 6 óra

Univerzális hordozható sztereó hangszóró

NGS Wild Party nagy előnye a sokoldalúsága. A Bluetooth-on keresztül történő lejátszással a készüléket párosíthatod táblagéppel vagy okostelefonnal de egyéb lehetőségeket is nyújt az AUX In port és a fejhallgató kimenet. Különlegessége a beépített gitár csatlakozó. Ezen kívül van még két USB töltő, arra az esetre ha aggódnál, hogy a mobil hangszóród nem szól sokáig saját akkumulátorral. A kezelőszervek és csatlakozók könnyen elérhetők a felső és a hátulsó oldalról.

Műszaki adatok:
Teljesítmény:
40 W
Átjátszás:
Bluetooth
AUX IN
2 x USB töltéshez
fejhallgató kimenet
gitár bemenet
Méretek:
260 x 400 x 210 mm
Súlya:
7,025 kg

 
Kód:  NGS020h
Termékszám:  Wild Party
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20