Oldal frissítése

NGS Starlight

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NGS Starlight

Hordozható NGS Starlight Bluetooth hangszóró 

Egy lépést sem szeretnél megtenni a kedvenc zenelejátszási listád nélkül? Szeretnéd megosztani a kedvenc dallamaid a környezeteddel, esetleg bulihangulatot vinni a hétköznapokba?  A hordozható NGS Starlight Bluetooth hangszóró 3 órán keresztül képes biztosítani a hangos zenét.


BT reproduktor NGS Starlight

Bluetooth hangszórót minden buliba!

Az NGS Starlight az ideális Bluetooth-hangszóró a társasági összejövetelekhez, a különböző eseményekhez és bulikhoz. Egyaránt működik a vezeték nélküli és a vezetékes kapcsolatokkal, így számos zenei eszközzel használható. A kiváló minőségű hangzásnak és a tökéletes mobilitásnak köszönhetően megteremtheted a bulihangulatot akkor is, ha éppen úton vagy, sőt még az elektromos csatlakozó nélküli helyeken is.


Kellemes kezelőpanel

Az NGS Starlight Bluetooth hangszóró tetején intuitív kialakítású vezérlőpanel található. A kényelmes hangerőszabályzás lehetősége mellett könnyedén léptethetsz a következő dalra, vagy változtathatod meg a bemeneti interfészt. A Bluetooth hangszóró elején kisméretű kijelzővel rendelkezik.

BT reproduktor NGS Starlight, ovládací panel

BT reproduktor NGS Starlight, konektory

Széleskörű csatlakozási lehetőségek

A csatlakozók és a kapcsolók a hangszóró hátoldalán helyezkednek el. Az 5A microUSB csatlakozó gondoskodik a hangszóró feltöltéséről. A Bluetooth hangszórót csatlakoztathatod a Bluetooth- kompatibilis telefonhoz vagy tablethez is, így a lehető legnagyobb kényelemben élvezheted a vezeték nélküli zenehallgatást. Rendelkezésedre áll még továbbá egy 3,5 mm-es jack csatlakozó és egy interfész az USB flash meghajtók számára is.


BT reproduktor NGS Starlight

Az NGS Starlight Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői

  • 20 W-os vezeték nélküli Bluetooth hangszóró
  • Egyedülálló design, kiváló bulihangulat élmény
  • Az akkumulátor élettartama 800 mAh, körülbelül 3 óra
  • Kényelmes kezelőpanel
  • A kedvenc FM rádióállomások elérhetősége 
  • Beépített kihajtható fogantyú a hordozáshoz
Kód:  NGS020l
Termékszám:  STARLIGHT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15