Oldal frissítése

NGS Funky Wild

1,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

NGS Funky Wild

 

Élvezd a minőségi hangzást bárhol a hordozható  NGS Wild Funky Bluetooth sztereo hangszóróval. Felépítése hasonló az utazó bőröndökéhez, behúzható fogantyúval és kerekekkel van ellátva, így könnyedén magaddal viheted bármely buliba vagy ünnepségre,  hangrendszerének  40 W-os összteljesítménye akár 10 méteres távolságon belül is hallható . A hangszóró beépített akkumulátora akár 4 órán keresztü is bírja. Nem kell attól tartanod, hogy az NGS FUNKY Wild szégyent hoz rád,  ipari formatervezése fekete kivitelben, igazán jól mutat.

Legfontosabb jellemzői

  • A hordozható hangszóró 40W-os teljesítménnyel  kisebb bulikhoz alkalmas
  • A vezeték nélküli Bluetooth csatlakozás mellet, USB, SD slot és vezetékes audio bemenet is taláható rajta 
  • Behúzható fogantyújával és kerekeivel egyszerü a használata
  • Beépített lejátszó, FM rádió és mikrofon
  • Az akkumulátor élettartama max. 4 óra

 Hordozható univerzális sztereó hangszóró

 

A  NGS Funky Wild nagy előnyét a sokoldalúsága adja. Bluetooth-tal bármikor csatlakozhatsz a tabletedhez vagy okostelefonodhoz és az AUX In csatlakozó egyéb lehetőségeket nyújt csatlakozás szempontjából. A beépített lejátszónak, Sd kártya tárhelynek és USB csatlakozónak köszönhetően, közvetlenül egy külső hordozóból is tudsz zenét lejátszani. A hangszóró ezenkívül rendelkezik még két USB töltővel, ha netán azért aggódnál, hogy a mobilkészüléked nem bírja sokáig saját akkumulátorával. Az vezérlőgombok és a jól látható LED kijelző könnyen hozzáférhetőek a felső oldalon.

Műszaki adatok:
Teljesítmény:
40 W
Felület:
Bluetooth
AUX IN
USB audio bemenet
SD kártya foglalat 
Méretek:
248 × 412 × 190 mm
Tömeg:
5055 kg

 
Kód:  NGS020i
Termékszám:  WILD FUNKY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15