Oldal frissítése

NEXT LEVEL RACING ProGaming PU bőr, fekete

4,7 3 értékelés
123 490 Ft

NEXT LEVEL RACING ProGaming PU bőr, fekete


Exkluzív gamer székek prémium anyagokból a maximális kényelem érdekében

A Next Level Racing ProGaming széket a maximális kényelem és a prémium játékélmény érdekében tervezték - csakúgy, mint az összes Next Level Racing gamer kiegészítőt. Nemcsak a kiváló minőségű anyagok, hanem a megfelelő ergonómia és a tartóssága is ok arra, hogy a játéksarkodba beszerezd ezt a Next Level Racing ProGaming széket. Ezenkívül számos lehetőséget kínál beállítások, funkciók és egyéb megoldások tekintetében. A széket a versenyzők különleges ülései ihlették, így nemcsak játék, és sportversenyek, hanem a szokásos irodai munka során is tökéletesen szolgál majd, ugyanis jobb súlyelosztást tesz lehetővé a hosszú ülés során.

A Next Level Racing ProGaming lenyűgöz minőségi kivitelezésével és nagy teherbírásával

A Next Level Racing ProGaming szék szerkezete 2 mm-es, robothegesztett acélból készült, ami maximális merevséget biztosít a hosszú órákon át tartó játék során. Az ötágú, öntött szénacél talapzat rendkívül tartós, és a 4. biztonsági osztályba tartozó gázlifttel együtt készen áll arra, hogy bármilyen testalkatú felhasználót 140 kg-ig megtartson. A strapabíró alumínium szerkezetet 60 mm-es műanyag görgőkkel szerelték fel,amelyek sima és mindenekelőtt csendes mozgást garantálnak mind a puha, mind a keménypadlón.

Élvezd a maximális kényelmet úgy, mint még soha

Ez a gamer szék kizárólag a legjobb minőségű PU bőrből készült, ami hozzájárul a tartóssághoz és a felhasználó kényelméhez. A prémium PU bőr puha és tartós, felülete pedig higiénikus és könnyen tisztítható. A szék párnázásához 100% hideghabot használtak a kiváló kényelem érdekében, és azért, hogy maximális megtámasztást nyújtson a testnek. A háttámla és a fejtámla nagy sűrűségű habból készült. A töltőanyagok használatának és a szélesebb kialakításnak köszönhetően a Next Level Racing ProGaming szék tökéletes választás a hosszú órákon át tartó játékhoz és E-sport versenyekhez.

Személyre szabhatod a Next Level Racing ProGaming széket, hogy illeszkedjen a testedhez 

A Next Level Racing ProGaming ipari steppelt mintával készült, amely szorosan követi a versenyjárművek kialakítását. A háttámla és az ülőrész oldalai prémium kategóriás szénszálas kivitellel büszkélkedhetnek - akárcsak egy luxusautóban az ülések. A gamer szék márkalogóval ellátott fejtámla párnáját és deréktámaszát kényelmesen beállíthatod az általad preferált pozícióba. A hímzett Next Level Racing logó versenyhangulatot kölcsönöz a gamer széknek.



Csodálatos beállítási lehetőségek

A szék többfunkciós billenő mechanizmust kapott, és állítható, prémium 4D karfákkal rendelkezik, amelyek előnye, hogy beállítható a magasságuk, a dőlésszögük, a szélességük, valamint előre és hátrafelé is mozgathatók. A háttámla ráadásul 135°-ig dönthető és rögzíthető. Így a Next Level Racing ProGaming széket pontosan a a saját ízlésedre formálhatod.

A Next Level Racing ProGaming PU bőr gamer szék legfontosabb jellemzői, fekete

  • 4D karfák, amelyek lehetővé teszik a magasság, a szög, a szélesség beállítását, valamint az előre és hátrafelé történő elmozdítást
  • 2 mm-es, robothegesztett acélszerkezet és alumínium talapzat
  • 100%-os hideghabos ülőpárnával töltve a maximális kényelem és alátámasztás érdekében 
  • Multifunkcionális billenő mechanizmus a könnyű beállításhoz
  • Tartalmazza a velúr deréktámaszt és a fejtámla párnát is
  • Hímzett Next Level Racing logók
  • Kompatibilis a Next Level Racing Wheel Stand Ecosystem rendszerrel
  • Kiváló minőségű PU bőrből készült
  • Terhelhetősége max. 140 kg


Paraméterek

Konstrukció

Mechanika Szinkron
Konstrukció Forgó
Beállítási lehetőségek Háttámla dőlésszöge, Ülésmagasság, Deréktámasz magassága
Összeszerelés A vevőnek kell összeszerelni
Ülőke Lapos
Támlák Deréktámasszal, Fejtámlával, Kartámasszal

Karfa

Kartámaszok beállítása Magasság, Mozgatás előre/hátra, Mozgatás jobbra/balra

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Fém
Konstrukció anyaga Fém
Bevonat anyaga Szintetikus bőr
Ülőke töltőanyaga Hideg hab (HR hab)

Terhelés

Maximális terhelhetőség 140 kg

Szín

Szín Fekete

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége 75 cm
Ülés szélessége 46 cm
Háttámla min. magassága 67 cm
Háttámla max. magassága 82 cm
Szék/fotel tömege 27 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Gamer
Kód:  NEXTc013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NLR-G002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20