Oldal frissítése

Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat - kiegészítő ülés

129 690 Ft

Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat - kiegészítő ülés

Az igazi versenyzők számára kínáljuk a Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat ülést. Teljesen kompatibilis a Next Level Racing Elite szériával és a GTtrack pilótafülkével. Az ülést másodpercek alatt rögzítheted a pilótafülkédhez. Légáteresztő versenyszövetet, prémium PU bőrt és széles vázat választottunk a gyártásához, amely minden versenyzőnek megfelel. A Next Level Racing ELITE ERS2 fekvőülés szabadalmaztatott kialakítású, kétüléses párnával kiegészített, maximális merevséget biztosító üléssel büszkélkedhet. Élvezd a motorsportot a szög beállításával, hogy órákon át versenyezhess tested elfáradása nélkül.

A Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat ülés főbb jellemzői

  • A Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat ülés másodpercek alatt rögzíthető a pilótafülkébe.
  • Lélegző versenyszövet és prémium PU bőr borítja.
  • A széles keret minden sofőrnek megfelel
  • A Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat szabadalmaztatott kialakítással büszkélkedhet.
  • Fenntartja a kompatibilitást a Next Level Racing Elite és GTtrack pilótafülkékkel
  • Alkalmas 120-210 cm magasságú és max. 150 kg súlyú sportolók számára.

Versenyzőknek készült

A Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat ülést profi versenyzők használják a legmagasabb szintű versenyeken. A légáteresztő és tartós szövetnek köszönhető kényelem, a dönthető ülések, a dupla zárható üléscsúszók lehetővé teszik a kényelmes utazást és a preferenciáidnak megfelelő beállítást. A 180°-os hajtogatás lehetőségét nagyra fogja értékelni. Az elöl-hátul 170 mm-es beállítási lehetőség is rendelkezésre áll, így minden mérethez igazítható.

A Next Level Racing ELITE ERS2 Reclining Seat meg fog lepni kompatibilitásával

A Next Level Racing ELITE ERS2 hátradőlős ülést egy elit szimulátoros versenyző tervezte. Ezért kompatibilis a Next Level Racing jelenlegi és jövőbeli Elite pilótafülkéivel. A keresztkompatibilitásnak köszönhetően más, a piacon kapható pilótafülkékhez is illeszkedik, például a GTtrackhez és sok máshoz. Next Level Racing ELITE ERS2 fekvőülés 120-210 cm magas és max. 150 kg súlyú versenyzők számára készült.A csomag tartalmazza a versenyülést, a dupla reteszelést, az üléscsúszka gyorsbeállítását, a rögzítőelemeket és a termék kézikönyvet.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Játékkonzolhoz

Szín

Szín Fekete

Kompatibilitás

Kompatibilis márkák Thrustmaster, Logitech, Saitek, Honeycomb , Virtual Fly, Crosswind, Fanatec, Moza

Technikai specifikációk

Teherbírás 150 kg
Minimális magasság 120 cm
Maximum testmagasság 210 cm

Tömeg

Tömeg 13,7 kg

Csomagolás

Csomag része Szerelőkészlet
Kód:  NEXTa012
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NLR-E045

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20