Oldal frissítése

Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial Szimulátor ülés

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
347 690 Ft

Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial Szimulátor ülés

A tökéletes repülésszimulációhoz a Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial szimulátor ülést ajánljuk. Az inspiráció a Boeingtől származik, a kék kiegészítőket is a cég ihlette. Kompatibilis az összes ismert márkájú repülési elektronikával, kalibrátorral, joystickkal, kniplyvel és gázkarral. A billentyűzeten és egéren keresztül történő kommunikációt is támogatja. A Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial pilótaülés négypontos biztonsági övvel is rendelkezik. A Boeing Company hivatalos licencével rendelkezik. Harci, kereskedelmi és felderítő repülésekre tervezték. A sokféle beállítási lehetőségnek köszönhetően a saját igényeidhez igazíthatod.

A Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial pilótafülke/szimulátor ülés legfontosabb jellemzői

  • A Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial pilótafülkéjét a Boeing ihlette
  • Kompatibilis az összes ismert repüléstechnikai márkával
  • Támogatja a billentyűzet- és egérvezérlést
  • Tartalmaz egy 4 pontos biztonsági övet
  • Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial egy hivatalosan engedélyezett termék
  • Alkalmas harci, kereskedelmi és felderítő repülésekhez
  • Saját ízlés szerint kényelmesen testre szabható

Szállj fel az égre a Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial repülésszimulátorral

A Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial pilótafülke a The Boeing Company-val együttműködésben készült. Egy valódi Boeingből származó valósághű üléshuzatokkal rendelkezik.Lehetővé teszi a különböző repülési osztályokhoz, például a harci, űrrepülési, kereskedelmi és általános repüléshez szükséges konfigurációkat. Olyan élményt nyújt, mintha egy valódi repülőgép pilótafülkéjében ülnél. Az ülés háttámlájára hímzett logó és a lézerrel gravírozott oldalsó panelek Boeing Blue kiemelésekkel rendelkeznek a tökéletes vizuális élmény érdekében. Kifejezetten a Thrustmaster TCA Yoke Pack Boeing Edition modellhez készült.

Széleskörű beállítási lehetőségek

A Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial pilótafülke remek választás minden felhasználó számára. A tökéletes repülési ergonómia érdekében 300 mm szélességben és 75 mm magasságban biztosít beállítási lehetőséget a vállaknál. A középső rúd 150 mm-es magasságállítással rendelkezik. A bot maga 21,5°-on belül állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe. A Next Level Racing Boeing Flight Simulator Commercial szimulátor ülés csúsztatható elemekkel rendelkezik, és a háttámla dönthető. Az összes testalkathoz megfelel.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Játékkonzolhoz

Szín

Szín Fekete

Kompatibilitás

Kompatibilis tartozékok Pedálok
Kompatibilis márkák Thrustmaster, Logitech, Saitek, Honeycomb , Virtual Fly, Crosswind

Technikai specifikációk

Teherbírás 150 kg
Minimális magasság 120 cm
Maximum testmagasság 210 cm

Tömeg

Tömeg 49,5 kg

Csomagolás

Csomag része Négypontos biztonsági öv, Billentyűzet tartó
Kód:  NEXTa010
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  NLR-S027

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20