Oldal frissítése

Next Level Motion Platform V3

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 222 190 Ft

Next Level Motion Platform V3

A Motion Platform V3 igencsak magasra helyezi a lécet, ha a szimuláció valósághűségéről van szó. Ezzel a profi platformmal olyan valóságosnak fogod megélni a versenypályát vagy a repülési élményt, mint még soha. Ez a hétköznapi felhasználók számára elérhetőbb legfejlettebb platform a piacon. A Motion Platform V3-at arra tervezték, hogy az ülést a világ legjobb mozgásszimulátorává tegye. Ami pedig a legfontosabb, hogy a platform minden jelentősebb versenyzős játékkal kompatibilis. Nem kell mást tenned, mint csatlakoztatni eszközödet egy VR headsettel, és felkészülni az életre szóló játékélményre!

A Motion V3 platform főbb jellemzői 

  • A legújabb generációs mozgásplatform a Next Level Racing-től
  • Minden kapható VR headsettel kombinálható
  • Profi platform, amely egyéni felhasználók számára is elérhető
  • Next Level Racing® Platform Manager professzionális szoftverrel
  • Kevesebb mint egy óra alatt telepíthető, akár a felhasználó által is
  • Hihetetlenül gyors, mégis rendkívül gördülékeny és realisztikus mozgásélményt kínál

Kompakt és tartós

A Motion V3 kompakt méreteinek köszönhetően könnyen elhelyezhető a már meglévő pilótafülkében. A platformot a legtehetségesebb mérnökök tervezték. Rendkívül erős konstrukciójának, valamint az aktív és passzív hűtésnek köszönhetően ellenáll az intenzív és hosszú használatnak a kereskedelmi rendezvényeken is. A Motion Platform V3 beépített PFC tápegységgel rendelkezik, amely védelmet nyújt a túlterheléssel és rövidzárlattal szemben. Az új akusztikus panelek hatékonyabb zajcsökkentést biztosítanak, mint a V1 és V2 modellek, amelyek az eddigi legcsendesebb platformokként voltak ismertek a piacon.

A legkorszerűbb professzionális mozgásplatform a piacon

A Motion Platform V3 egyik legjobb szimulációs platform. Még néhány jóval magasabb áron elérhető, professzionális platformon is túltesz. A Next Level Motion platformjait nem csak versenyzők használják világszerte, hanem egyetemek, a hadsereg, hivatásos sofőrök és pilóták is.

Paraméterek

Kompatibilitás

Kompatibilis tartozékok Kormánykerék, Pedálok

Technikai specifikációk

Teherbírás 130 kg
Kód:  NEXTb008
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  NLR-M001v3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05