Oldal frissítése

Tucano New Elements Black

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tucano New Elements Black

A TUCANO olasz márka legújabb kollekciója íme elérhető! Adjon MacBookjának maximális védelmet a karcolásokkal és az esésekkel szemben. Neoprén anyagának köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik és borítja be készülékét.

A csillogó szövetből készült eredeti dombornyomott grafika hangsúlyozza a modern design-t . A tok tökéletesen illeszkedik a MacBook Pro 15"-höz. Precíz kidolgozásának köszönhetően a tok "második bőrként" hat, vagyis pontosan úgy, mintha a készülékre szabták volna.

A borító külön-külön is feltehető, de védőcsomagolásként is használható más táskában, vagy kézitáskában.

Legfontosabb jellemzői

  • MacBook Pro 15"-hez tervezték
  • Elegáns, fekete színben
  • Luxuskivitelű modern design
  • Praktikus és ergonomikus kialakítás
  • Neoprén anyaga véd a nedvesség ellen
  • Belső méretek: 36,4 x 24,9 x 2,41


A TUCANO márka már 25 éve elérhető a piacon. A feltűnő deisgn és a modern, olasz minőség minden vásárlót lenyűgöz. A vonzó, színes design tökéletes az elektromos barátaid számára, nem csak a biztonság, de az esztétikus megjelenés miatt is.

A márka termékek széles skáláját kínálja, többek között iPad, tablet, laptop és ultrabook tokokat, valamint táskákat és tartókat e-book olvasók számára. Minden termék praktikus, emellett a teljes design luxus kategóriás. Mindez kiváló minőségben és remek árfekvésben.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Külső méretek

Mélység 2,5 cm
Szélesség 37 cm
Magasság 27 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 15 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  THY007d4
Termékszám:  BF-E-MB15

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10