Oldal frissítése

NETIO All 4 Silver - DE Schuko foglalat

4,0 1 értékelés

NETIO All 4 Silver - DE Schuko foglalat

Ez a foglalat igazán sok mindent tud - méri a fogyasztást az egyes kimeneteken, bekapcsolja és kikapcsolja a csatlakoztatott készülékeket, felgyújtja és leoltja a világítást, újra elindítja a kamerarendszereket... Cseréld le a meglévő konnektorodat erre a többcélú eszközre, amely lehetővé teszi, hogy a háztartásodat gyakorlatilag bárhonnan vezéreld.

A foglalatodat az okostelefonodról vezérelheted akkor is, ha éppen távol vagy az otthonodtól. A NETIO 4 ALL tartalmaz egy 250V-os bemenetet és négy standard hálózati konnektort, amely lehetővé teszi szinte minden 250 V-on működő eszköz csatlakoztatását. Nincs szükség semmilyen speciális programra, a webes felületen elérhető a helyi hálózaton vagy az interneten keresztül egy böngésző útján.

Legfontosabb jellemzők

  • Távirányítású intelligens elosztó aljzat négy 220V-os bemenettel
  • Energiafogyasztás mérése minden kimenetnél
  • Integrált hozzáférési pont - Netio4 All csatlakozik a vezeték nélküli hálózathoz, és ehhez csatlakozik a számítógép
  • Bluetooth 4.0 LE vezeték nélküli interfész, WiFi
  • HTTPS - biztonságos kapcsolat a böngésző és webkiszolgáló között
  • A fali konzol a csomag része
  • DE schuko aljzatok

Minőségi kidolgozás

A szokásos hosszabbító kábelek és elosztók ideje lejárt. Nem csak egy trükkös újdonságot kapsz a kezedbe, hanem olyan termék, amelyen biztosan nem spóroltak. Már a külső dizájnja figyelemre méltó, elegáns alumíniumot használ, amely egyben a belső "számítógép" hűtője is. A berendezés belsejében ugyanis egy klasszikus chipset van, amelyen Netio szoftverrel Linux fut. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon könnyen végrehajtódjanak a frissítések, és folyamatosan javuljanak a szolgáltatások.

Az irányítás teljes egészében rajtad áll

Elfelejtetted kikapcsolni valamelyik háztartási gépedet és már úton vagy a munkába? A vasaló vagy a hajsütővas veszélyes lehet, a többi készülék pedig feleslegesen pazarolja az értékes energiát. Az alkalmazás segítségével távolról is mindent kézben tarthatsz és előre is beállíthatod a napirendet. Minimálisra csökkentheted a házadba való betörés kockázatát. Például, távolról irányíthatod a lámpa be- és kikapcsolását és szimulálhatod az otthon tartózkodást akkor is, amikor elutaztál nyaralni.

Watchdog funkció

A foglalat Watchdog funkcióval is rendelkezik, amelynek révén képes újraindítani a szervert, routert vagy más lefagyott hálózati elemeket. Másik érdekessége az elektromos energia fogyasztásmérése, vagy például a foglalat integrálása az úgynevezett intelligens háztartás rendszerébe, hogy így együttműködhessen más készülékekkel.

További információk:
Méretek:
30,2 x 5,8 x 9 cm
Tömege a kábellel együtt:
kb. 1,15 kg
Hálózati interfész:
10/100 Mbps (RJ-45 csatlakozó)
WiFi 802.11b / g / n 2.4 GHz
Bluetooth LE 4. 0 2 4 GHz
2 x antenna 3 dB kimeneti teljesítménnyel (egy a WiFi, egy a Bluetooth számára)

Állapotjelző:
2 × (LAN-csatlakozó)
1 x Wifi
1 × Bluetooth 4. 0 LE
4 x LED mindegyik aljzathoz

Irányítás az eszközön:
1 × főkapcsoló ki/be (bölcső)
4 × be-/kikapcsoló az egyes foglalatokhoz (a készülék újraindításához és a gyári beállítások visszaállításához is használják)

 

Paraméterek

Használat

Típus Kábel hosszabbító

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Apple HomeKit

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Elektromos hálózat
Kód:  NG450c2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15