Oldal frissítése

Netgear GS724T

5 2 értékelés
93 690 Ft

Netgear GS724T

A Netgear GS724T csúcskategóriás, konfigurálható switch nagy teljesítménnyel, alacsony fogyasztással és egyszerű adminisztrációval webes felületén keresztül. Alkalmas professzionális használatra kisvállalkozások és munkacsoportok számára, amelyek várhatóan nagy mennyiségű adat átvitelét igénylő alkalmazásokat működtetnek, mint például a VoIP, a média streaming, a multicast, prémium biztonság alkalmazások és még sok más.

Ideális professzionális használatra

A kapcsoló 16 gigabites portokkal van felvértezve, amelyek akár 2000 Mbit / s átviteli sebességet is lehetővé tesznek mindkét irányban és támogatják a Jumbo keretrendszert. Az RJ-45 port két SFP csatlakozót is biztosít, melyek optimális kapcsolódást tesznek lehetővé GBIC modulokhoz, lehetőséget adva nagy távolságú optikai hálózatok kiépítésére. Minden port automatikusan felismeri a helyes sebességet, és a teljes vagy fél duplex típusú működést, és az Auto Uplink segítségével automatikusan ehhez igazítja magát. Az intuitív webes felület nagyban egyszerűsíti a portok konfigurációját,  az átvitel és a teljesítmény ellenőrzését. További beállításokat eszközölhet az SNMP szoftver segítségével.

Az egyszerűség érték

Ennek a modellnek a megkülönböztető jegye a továbbfejlesztett QoS támogatása (Quality of Service). A QoS sorbaállítás priorizálhatósága garantálja a hatékony átvitelt, még akadozó adatáramlás esetén is. Hálózati telefonhívások vagy videókonferenciák bonyolítása esetén azonnali hang és képtovábbításra van szükség más alkalmazások számára. Megbízhatóságot és minőséget garantál még növekvő hálózati terhelés esetén is. A fejlett funkciók közé tartozik a 802.1p preferencia és a sebességkorlátozás is.

Legfontosabb jellemzői

  • 48 Gbit/s sávszélesség (full duplex)
  • Átlagos késleltetés: 4,5 mikroszekundum (64B keretrendszer 1000 Mbit/s)
  • Memória puffer: 512 kB minden egységben
  • MAC címek száma: 8000
  • MAC címzés 48 bites
  • Fogyaszás maximum 21,5 W

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)
Funkciók L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network)

Sebesség

Váltókapacitás 52 Gb/s
LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit

Portok

RJ-45 24 db
SFP 2 db

Méret

Szélesség 440 mm
Magasság 43 mm
Mélység 260 mm

Tömeg

Tömeg 2 970 g

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  VF124e1
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  GS724T-400EUS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10