Oldal frissítése

Netatmo Smart Thermostat

4,6 187 értékelés
78 490 Ft

Netatmo Smart Thermostat

Netatmo Thermostat
 

Innovatív termosztát

A Netatmo Smart Thermostat távolról szabályozható fűtéssel csökkenti a háztartás energiafogyasztását. A kifinomult tervezésnek köszönhetően használhatja okostelefonokkal és más okoskészülékekkel összekötve is. Bárhol és bármikor ellenőrizheti és módosíthatja a fűtést az okostelefonjáról, tabletről vagy laptopról ( iOS , Android , Windows Phone ).


Adaptív termosztát

A termosztát alkalmazkodik életmódbeli szokásaihoz. Maga vezérli, a kellemes hőmérséklet kialakítását az Ön tevékenységeinek megfelelően, valamint optimalizálja az energiafogyasztást. A Netatmo Smart Thermostat elemzi és kiértékeli a háztartás tagjainak szokásait, figyelemmel kíséri azok alvási szokásait és az időszakot, amit házon kívül töltenek.

Netatmo Thermostat
 

Netatmo Thermostat
 

Webes alkalmazás

Azok számára, akik nem rendelkeznek okostelefonnal, lehetőség nyílik arra, hogy manuálisan állítsa be a termosztátot. A Netatmo Smart Thermostat irányíthatja a laptopról is egy könnyen kezelhető webes applikáció segítségével. Hála az ingyenes applikációnak, beállíthatja a hőmérsékletet távolról is, még ha éppen a világ másik végén is van.


Egyszerű felület

A termosztát felülete egyszerű, intuitív és hatékony. A termosztátot úgy tervezték, hogy bárki nyugodt szívvel használhassa, aki azt szeretné, hogy csökkenjenek az energiaszámlái, és környezettudatosabb életmódra vágyik. A fűtés hatékonyabb kezelése segít, hogy akár 25% -os energiamegtakarítást érjen el.

Netatmo Thermostat
 

Netatmo Thermostat
 

Gyönyörű kivitel

A Netatmo Smart Thermostat Philippe Starck látta el esztétikus és elegáns dizájnnal. A termosztát hátsó oldalára ragasztható 5 féle cserélhető színes fóliával megváltoztathatja a kinézetét egy pillanat alatt. Az E-tinta kijelző kiváló minőségű, minimális energiafogyasztású, melyen tisztán látható az összes szükséges információ. 

 

Paraméterek

Típus

Típus Okos, Programozható, Vezeték nélküli

Tulajdonságok

Elhelyezés Kazán
Kijelző E-ink

Speciális funkciók

Speciális funkciók Tervezés

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség 230 V

Mutató

Mutató Digitális

Kapcsolódás

Támogatott OS Windows
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Fűtés és hűtés, Smart-Home
Kód:  NET002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NTH01-EN-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20