Oldal frissítése

Nest Hub (2nd gen) Chalk

4,5 102 értékelés
31 290 Ft

Nest Hub (2nd gen) Chalk

Google Nest Hub 2. generációs hangalapú asszisztens Chalk kivitelben

A Nest Hub 2. generációja a Google intelligens hangszórók családjának legújabb tagja. És el kell ismernünk, hogy ez nagyon jól sikerült. Ez egy multifunkciós, érzékelőkkel teli 7"-os táblagép, amely a Google szolgáltatásaihoz való csatlakozással együtt számos funkciót kínál. Például átfogó intelligens otthoni vezérlés, zenehallgatás vagy akár fejlettalváskövetés. A Google Nest Hub 2. generációja alacsonyabb áron kapható, mint az első generáció.

A Google Nest Hub 2. generációja képes nyomon követni az alvást

A Google Nest Hub 2. generációja környezeti hőmérséklet-érzékelőkkel és egy speciális Soli radarral van felszerelve. Ez az alvás minőségének ellenőrzésére szolgál, feltéve, hogy a készüléket az éjjeliszekrényen helyezed el.  Érdekes funkció a riasztás egy kézmozdulattal való megszűntetése.


A Google Nest Hub 2. generációjával egy helyről vezérelheted intelligens otthonodat.

A Nest Hub 2. generációja egyértelműen megjeleníti a képernyőn a Google Home hálózathoz csatlakoztatott kompatibilis okoseszközök és érzékelők, például termosztátok, lámpák és biztonsági kamerák naprakész adatait. Az asszisztensen keresztül távolról vezérelheted  az egyes eszközöket a hangod segítségével, valamint hozzáférhetsz a multimédiás eszközökhöz, így könnyedén válthatsz csatornákat az okostévéden,  vagy távolról vezérelheted a zenei lejátszási listádat.

Kiváló minőségű zenelejátszás

A beépített sztereó hangszórók és a hátsó 3"-os subwoofer segítségével zenét streamelhetsz kedvenc YouTube Music, Spotify és Pandora szolgáltatásaidról, vagy prémium minőségben hallgathatsz hangoskönyveket vagy podcastokat. A Google szerint összességében akár 50%-kal jobb hangzás érhető el az első generációhoz képest. 

A Google Nest Hub 2. generációja védi az adataidat

A 2. generációs Nest Hub felhasználók adatainak védelme a Google számára kiemelt fontosságú. Ezért szerelte fel a készüléket egy fizikai mikrofonkapcsolóval a hátoldalon. És ugyanakkor a webkamera teljesen hiányzik. Ennek köszönhetően a 2. generációs Google Nest Hub bátran elhelyezhető az ágyad melletti éjjeliszekrényen.

A Google Nest Hub 2. generációja Chalk kivitelben fő jellemzői

  • Intelligens otthoni hangszóró 7"-os kijelzővel
  • Ideális eszköz az intelligens otthon elemeinek vezérlésére
  • Videók megtekintésére is alkalmas
  • Tökéletes kapcsolódás a Google szolgáltatásokkal, beleértve a Google Assistant-ot is
  • Maximális hangsúlyt fektet a felhasználói adatvédelemre - lehetőség a mikrofonok fizikai kikapcsolására és a webkamera teljes hiánya

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant
Tápellátás Hálózati

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Világítás, Időjárás figyelés, Smart-Home

Rendeltetés

Rendeltetés Hangsegéd

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző
Szín Fehér

Hang/Audio

Mikrofonok száma 3
Támogatott zenei alkalmazások Spotify, Apple Music, YouTube Music
Támogatott nyelvek Angol

Kép

Kijelző mérete 7 " (17,78 cm)
Kijelző funkciók Érintéses vezérlés
Támogatott videoalkalmazások Netflix, YouTube

Méret & súly

Szélesség 17,7 cm
Magasság 12 cm
Mélység 6,9 cm
Tömeg 558 g
Kód:  GOOGH45
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GA01331-EU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20