Oldal frissítése

NESPRESSO De'Longhi Pixie Klipek EN126

NESPRESSO De'Longhi Pixie Klipek EN126

Élvezd az ellenállhatatlanul finom kávét az otthonod kényelmében, különösebb erőfeszítés nélkül. A NESPRESSO DéLonghi Pixie Clips EN126 mindig készen áll a frissítő, ízletes kávé elkészítésére, hogy jobban induljon a nap. A kapszulás eszpresszó pillanatok alatt elkészül, és még választhatsz is a Ristretto, az Espresso és a Lungo kapszulák ízvilága közül. A Délongi Pixie Clips EN126 nagyméretű kávéskannájába az egész család számára elegendő kávét főzhetsz le, így senkinek sem kell sokáig várnia a finom italra.

A DeLonghi Nespresso Pixie Clips EN126 kapszulás kávéfőző főbb jellemzői

  • Stílusos és időtálló kivitelezés, cserélhető színes oldalpanelekkel
  • A DeLonghi Nespresso Pixie Clips EN126 kávéfőző háromféle kávékülönlegesség elkészítésére alkalmas 
  • A használt kapszulákat a készülék automatikusan az erre kifejlesztett tárolóba gyűjti
  • A 19 bar nyomás 25 másodperc alatti felmelegedést biztosít
  • A kávéfőző 9 perccel az utolsó kávé lefőzése után automatikusan kikapcsol
  • A energiaosztály

Kávéfőző, ami időt és energiát takarít meg

Egyetlen gomb megnyomásával a finom kávé akár már 25 másodperc után is elkészülhet. A NESPRESSO DéLonghi Pixie Clips EN126 a 19 bar nyomásnak köszönhetően rendkívül gyors felmelegedést biztosít. A készülék egy másik előnye, hogy háromféle kávémennyiség is beállítható rajta: az aromás Ristretto 25 ml-es, a tökéletes Espresso 40 ml-es, a letisztult Lungo pedig 110 ml-es adagban készül. Mindez automatikusan, egyszerűen és gyorsan kivitelezhető a NESPRESSO kávéfőzőjével.  A víztartály a 0,7 literes kapacitásának köszönhetően nem igényel állandó újratöltést.

A Nespresso kávéfőző tökéletesen illik az otthonodhoz

Annak érdekében, hogy a kávézás élménye még felemelőbb legyen, a NESPRESSO DéLonghi Pixie Clips EN126 kávéfőzőt mindkét oldalán cserélhető, fehér és piros oldalpanelekkel látták el. Így mindig eldöntheted, hogy melyik szín passzol jobban az otthonodhoz vagy az aktuális hangulatodhoz. A túlzott energiafogyasztás miatt sem kell aggódnod, a készülék ugyanis 9 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A készülék praktikus használtkapszula-tárolóval is rendelkezik, amely 10 kapszula tárolására alkalmas.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 260 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 0,7 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás

Méret & súly

Mélység 32,6 cm
Szélesség 11,1 cm
Magasság 23,5 cm
Tömeg 2,8 kg

Szín

Szín Fehér, Piros

Kapszula típusa

Kapszula típusa Nespresso Original
Kód:  EAN3345dd
Termékszám:  EN126

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05