Oldal frissítése

NESPRESSO De'Longhi Szakértő EN350.G

4,9 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De'Longhi Szakértő EN350.G


Valódi kávé otthoni kényelemben

Amikor csak szeretnéd, élvezd kedvenc italodat otthon, kényelmesen. A Delonghi kapszulás kávéfőzővel megspórolod a kávédarálást és a kávé lenyomkodását. Az exkluzív Nespresso kapszulákat széles ízválasztékban vásárolhatod meg. A készülék kezelése rendkívül egyszerű, így gyakorlatilag bárki képes vele kávét készíteni. Helyezd be a kapszulát a megfelelő helyre, nyomd meg a gombot, és már kész is. Három hőmérséklet közül választhatsz -meleg, forró és nagyon forró. A készülék Nespresso okostelefon alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely, többek között, figyeli a kávékapszula-készletedet, hogy kedvenc kávédról soha ne kelljen lemondanod.


NESPRESSO DéLonghi Szakértő EN350.G

Nespresso különböző forró italok készítéséhez

A Nespresso kávé szerelmesei a Ristrettora, az Espressora és a Lungora esküsznek. A Nespresso kínálata mostanában tovább bővült az új Nespresso Americano-val, amely tökéletes választás azok számára, akik szeretik a lágyabb kávékat. A kávéfőző alkalmas forró víz készítésére is, amelyet teához vagy más, kedvelt, forró italhoz használhatsz fel.


Magasnyomású szivattyú

Ez a nagy teljesítményű szivattyú 19 bar nyomást biztosít, lehetővé téve ez által, hogy barista módjára készítsd a kávédat! Minden egyes kapszula biztosítja, hogy finom, intenzív aromával és vastag krémmel rendelkező kávét főzhess.

Három különféle hőmérséklet

Most mindegyik kávétípushoz ízlésednek megfelelő hőmérsékletet választhatsz ki. Három lehetőséged van: közepes, forró vagy nagyon forró. A hőmérsékletet közvetlenül a kávéfőzőn vagy a Nespresso mobil alkalmazás segítségével állíthatod be. 

Mobil alkalmazások

A Nespresso alkalmazás megkönnyíti az életetedet. Újabb kapszula adagot rendelhetsz az applikáción keresztül, rendszerezheted a kávé recepteket, de követi a kapszulák készletét, tervezhetővé válik a kávé készítésének ideje, de akár távolról is főzhetsz kávét a segítségével - ahogyan tetszik.


Kávé a legmagasabb minőségben

A kapszulákhoz felhasznált kávét a Nespress szigorú szabványok alapján választja ki. A kapszulák újrahasznosítható alumíniumból készülnek és hermetikusan zárják le őket. Ez a két tényező garantálja a Nespresso kávé egyedi ízét. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő forró italt.


A NESPRESSO DéLonghi Expert kiváló design-nal

A NESPRESSO DéLonghi Expert kávéfőző új kivitelben, keskeny kialakítással és lekerekített élekkel rendelkezik. A barista világ inspirálta alumínium részletekkel szebb, igényesebb hatást értek el a tervezők. Az intuitív LED-ek azonnal figyelmeztetnek, ha kiürül a víztartály, vízkőmentesítésre van szükség, vagy ha a használt kapszula tartály hiányzik, ill. tele van. 


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 710 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 1,1 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Bluetooth

Méret & súly

Mélység 22,3 cm
Szélesség 38,1 cm
Magasság 28,7 cm
Tömeg 4,4 kg

Szín

Szín Ezüst, Szürke
Kód:  KRUNES04
Termékszám:  EN350G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15