Oldal frissítése

NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De'Longhi EN 85 BAE

Készíts finom kávét a Nespresso De'Longhi EN 85 BAE kapszulás kávéfőzővel! Ez a kis méretű, mégis nagy teljesítménnyel bíró kávéfőző professzionális szintű, 19 bar nyomással működik és mindössze 25 másodperc alatt képes felmelegedni. Az elkészítés rendkívül egyszerű, csak helyezd kedvenc kávékapszuládat a készülékbe, a többiről pedig a Nespresso kávéfőző fog gondoskodni. A levehető, 0,6 l-es víztartály elegendő a különféle italok lefőzéséhez, akár a rövid eszpresszót, akár a hosszú lungot választod. A De’Longhi emellett tejhabosítóval is fel lett szerelve, amely kiválóan alkalmas olyan tejes kávéitalok elkészítéséhez, mint például a cappuccino, a latte macchiato vagy az ice cappuccino. A FLOW STOP funkciónak köszönhetően mindig a kedved szerint választhatod meg a kávé mennyiségét. Élvezd továbbá az Eco üzemmódot és a 9 perc inaktivitást követően aktiválódó, automatikus kikapcsolást. A feketében pompázó Nespresso De’Longhi EN 85 BAE kávéfőző nem csak nagyszerű segítőtársad, de a konyha stílusos kiegészítője is lesz.

A Nespresso De'Longhi EN 85 BAE kávéfőző legfőbb jellemzői

  • De'Longhi kávéfőző eszpresszó, hosszú kávé, cappuccino és latté készítéséhez
  • Akár 25 másodperc alatti felmelegedés
  • 0,6 l-es, levehető víztartály
  • Tejhabosítóval
  • FLOW STOP funkció
  • Automatikus kikapcsolás 9 perc inaktivitást követően
  • Eco üzemmód 3 perc után
  • Egyszerű kezelhetőség és karbantartás

Nespresso Club

Légy tagja a Nespresso Club-nak és élvezd ki az ebből származó előnyöket! Rendelj Nespresso termékeket mobil applikáción keresztül, ha pedig problémád akad, éjjel-nappal, a hét minden napján számíthatsz a segítségre. A Nespresso egy nap alatt kiszállítja a rendelésedet, a megadott otthoni vagy munkahelyi címedre egyaránt.


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 0,6 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás
Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Felszerelés

Tejadagolás módja Kiegészítő tejhabosító

Méret & súly

Mélység 32,5 cm
Szélesség 11 cm
Magasság 20,5 cm
Tömeg 2,1 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  NESDL243
Termékszám:  EN 85 BAE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05