Oldal frissítése

Nescafé Dolce Gusto Preludio

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nescafé Dolce Gusto Preludio

Nescafé Dolce Gusto Preludio kávékapszula kifejezetten Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőhöz. Lágy, ugyanakkor jellegzetes ízű pörkölt kávéval, amely dél-amerikai Arabica és délkelet-ázsiai Robusta kávébab keveréke. Anélkül, hogy savas vagy keserű lenne, a kávé finom, gyümölcsös aromája teljesen felébreszt, és indulhat a nap. A kapszulában lévő kávémennyiség ideális egy extra nagy csésze finom és erős, 4-es intenzitású kávé elkészítéséhez.
A kávékapszulák nagy előnye az egyszerű használatban rejlik, egyszerűen csak behelyezzük a készülékbe, és eltávolítjuk anélkül, hogy a kávégépet ki kellene takarítanunk. A dobozban 16 db kapszula található, amely összesen 160 g kávét tartalmaz és 16 adag kávéhoz elegendő. Élvezd a reggeli csésze finom illatát és a kávézás pihentető pillanatait ezzel a harmonikus ízzel és aromával.
A csomag tartalma:
16 db kávékapszula
Intenzitás:
4

 

Paraméterek

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Adagok száma

Adagok száma 16 porce

Italtípus

Ital típusa Tejes kávéitalok, Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Lungo

Kávé típusa

Kávétípus Kávékeverék

Kapszula típusa

Kapszula típusa Dolce Gusto
Kód:  NESKK048
Termékszám:  12314472
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10