Oldal frissítése

Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db

4,5 146 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db

A kiváló kávémentes Nesquik ital hidegen készül, amivel frissítő örömöt okoz a legmelegebb napokon a fiatal és idősebb gyermekek és a finom ízek szerelmesei számára. Alacsonyabb kakaó tartalmú kiváló ital, ennek köszönhetően kevésbé keserű, ízét tökéletesen kiegyensúlyozza a csipernyi vanília és a zsíros tej. A Dolce Gusto kapszulák hermetikusan le vannak zárva, ez garantálja az állandó frissességet. Az elkészítéshez helyezze a kapszulát a Dolce Gusto készülékébe és a kapszulára használja a hideg vizet! Az ital úgy éri el a még jobb hőmérsékletet és lesz frissítőbb, ha hozzáad egy kis jeget. A dobozban talál 16 kapszulát 16 adag italhoz.
Összetétel:
zsíros tejpor (46,1%), cukor, alacsony zsírtartalmú kakaópor (10,5%) sovány tejpor, aromák, ásványi anyagok (kalcium-karbonát és magnézium-karbonát), laktóz, teljesen hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálószer (szójalecitin), asztali só, élesztőkivonat, vitaminok (C, B1, niacin, pantoténsav, B6, fólsav), fahéj

Összetétel

Szárított teljes zsír tej (46,8%), cukor, csökkentett zsírtartalmú kakaópor (10,6%), szárított zsírtalanított tej, laktóz, kókuszzsír, természetes aromák, ásványi anyag (kalcium-karbonát), emulgeálószer (szója lecitin), asztali só, élesztőkivonat, vitaminok (tiamin, illetve van benne niacin, pantoténsav, B6 folsav), fahéj.

Paraméterek

Allergének

Allergének 6 - Szója, 7 - Tej

Adagok száma

Adagok száma 16 porce

Italtípus

Ital típusa Kávémentes specialitások
Rendeltetés Csokoládé

Íz

Íz Csokoládés
Aromás jegyek Kakaós

Kávé típusa

Kávétípus Koffeinmentes

Kapszula típusa

Kapszula típusa Dolce Gusto

Tulajdonságok

Kapszula anyaga Műanyag
Kód:  EAN3136g
Termékszám:  12142995
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05