Oldal frissítése

Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db

4,5 146 értékelés

Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db

A kiváló kávémentes Nesquik ital hidegen készül, amivel frissítő örömöt okoz a legmelegebb napokon a fiatal és idősebb gyermekek és a finom ízek szerelmesei számára. Alacsonyabb kakaó tartalmú kiváló ital, ennek köszönhetően kevésbé keserű, ízét tökéletesen kiegyensúlyozza a csipernyi vanília és a zsíros tej. A Dolce Gusto kapszulák hermetikusan le vannak zárva, ez garantálja az állandó frissességet. Az elkészítéshez helyezze a kapszulát a Dolce Gusto készülékébe és a kapszulára használja a hideg vizet! Az ital úgy éri el a még jobb hőmérsékletet és lesz frissítőbb, ha hozzáad egy kis jeget. A dobozban talál 16 kapszulát 16 adag italhoz.
Összetétel:
zsíros tejpor (46,1%), cukor, alacsony zsírtartalmú kakaópor (10,5%) sovány tejpor, aromák, ásványi anyagok (kalcium-karbonát és magnézium-karbonát), laktóz, teljesen hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálószer (szójalecitin), asztali só, élesztőkivonat, vitaminok (C, B1, niacin, pantoténsav, B6, fólsav), fahéj

Paraméterek

Allergének

Allergének 6 - Szója, 7 - Tej

Adagok száma

Adagok száma 16 porce

Italtípus

Ital típusa Kávémentes specialitások
Kód:  EAN3136g
Termékszám:  12142995
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20