Oldal frissítése

NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico, 3 csomag

4,7 28 értékelés

NESCAFÉ Dolce Gusto Mexico, 3 csomag

Mindig kiváló kávé

Az ízletes Nescafé Dolce Gusto Mexico Chiapas kávé páratlan aromával és bársonyosan lágy krémmel hódít. A megnevezés alatt egy rendkívül kiegyensúlyozott és gazdag tejhabbal lágyított fekete kávé bújik meg, amely tökéletesen készít fel a sűrű munkanapokra. A kávé elkészítése rendkívül egyszerű – a kapszulán átcsorgó, megfelelő mennyiségű víz ellenállhatatlan ízzel tölti meg a csészét. Az ital lágyítása érdekében önts hozzá egy kis tejet is.

A Nescafé Dolce Gusto Mexico három – egyenként tizenkét kapszulát tartalmazó – csomagból áll, amely összesen 36 csésze kávé elkészítéséhez elegendő. A kávékapszulákat Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőkhöz fejlesztették ki.



Káva, které neodoláte


Kávé, amelynek nem tudsz ellenállni

A Mexico kávé egyedülálló aromája a szilva és a dió finom tónusait egyesíti. A Nescafé Dolce Gusto esetében pedig gazdag, bársonyos habréteg egészíti ki.


Příprava už nemůže být snazší


Az elkészítés már nem is lehetne egyszerűbb

A Nescafé Dolce Gusto Mexico kávé könnyű elkészítési módjának köszönhetően amatőrként is tökéletes kényeztetésben részesítheted magad. Egyszerűen helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe, csatlakoztasd a készüléket a hálózatra, az automatikus gép pedig gondoskodik a többiről. Részletesebb információkért látogass el a Dolce Gusto hivatalos oldalára.


Skvělá chuť začíná u zrn


A nagyszerű íz a kávészemekkel kezdődik

A Mexico kávéban két típus, az Arabica és a Robusta kávészemek keverednek. A rendkívül finom ízzel párosuló, erőteljes aroma téged is el fog varázsolni.


Bohatá nabídka

Eszpresszóra vagy cappuccino-ra vágysz?

A Dolce Gusto kapszuláival 30 különféle kávé elkészítésére van lehetőség. Például ott a gazdag ristretto, az intenzív eszpresszó, a krémes cappuccino vagy a tejhabos macchiato. Sőt, a Nescafé még a forrócsoki rajongói is gondolt!

Pořádný kávovar je základ


A tökéletes kávéfőző elengedhetetlen

NA legjobb Nescafé Dolce Gusto Mexico íz csakis a megfelelő gőznyomással rendelkező kávéfőzővel érhető el. A sűrű, bársonyos habréteg érdekében a kávéfőzőnek 15 bar nyomásra van szüksége.


Skvělé aroma

Az aroma még hosszú tárolás során is megőrződik

A tökéletesen zárt kávékapszulák megőrzik az italok aromáját és ízét.


Paraméterek

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Adagok száma

Adagok száma 36 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok

Kávé típusa

Kávétípus Kávékeverék
Kávé eredete Mexikó

Kapszula típusa

Kapszula típusa Dolce Gusto

Csésze méret

Csésze méret Cappuccino, Latte
Kód:  NESDG736
Termékszám:  12379398
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05