Oldal frissítése

NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato + Flat White + Espresso, CP 477, 6g

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 5 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 5 050 Ft/db

NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato + Flat White + Espresso, CP 477, 6g

Mindig kiváló kávé

A finom Nescafé Dolce Gusto kávé félreérthetetlen aromát kínál, amelyet bársonyos, finom krém borít. A szett háromkülönböző kávét tartalmaz, amelyek kellemes légkört és jóérzést teremtenek. Az elkészítés rendkívül egyszerű - a szükségesmennyiségű víz áthalad a kávégépen, és az ellenállhatatlan ízű csésze kávé máris elkészült. Még kifinomultabb italt készíthetsz,ha egy csepp tejet adsz végül a kávéhoz.

A Nescafé Dolce Gusto Latte Macchiato, Flat White és Espresso kávékat tartalmaz. Összesen 40 csésze valódi, finom kávét élvezhetsz. A szettet a Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőhöz tervezték.



Az előkészítés már nem lehet könnyebb


Az elkészítés ennél könnyebb már nem is lehetne

A Nescafé Dolce Gusto kávégépet teljesen laikusként is kezelheted. Csak helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe, csatlakoztasd a készüléket az elektromos aljzatba, és az automatika gondoskodik a továbbiakról. Részletesebb tájékoztatást a Dolce Gusto hivatalos honlapján találsz.


Bohatá nabídka

Eszpresszót vagy cappuccino-t szeretnél?

A Dolce Gusto kapszulákkal több, mint 30 féle kávé készíthető. Élvezd a gazdag ristrettót, a valódi eszpresszót, a krémes cappuccino-t vagy a puha habbal csábító macchiato-t. Természetesen a forró csokoládé szerelmesei sem fognak csalódni.

Egy jó kávéfőző az alapja


A megfelelő kávéfőző nélkülözhetetlen

A Nescafé Dolce kávé legjobb ízét csak megfelelő kávéfőzővel lehet elérni, ideális nyomás mellett. Annak érdekében, hogy sűrű, és bársonyosan sima habot élvezhess, a kávéfőzőnek 15 bar-on szükséges dolgoznia.


Skvělé aroma

A kávé még hosszú idejű tárolás esetén is megőrzi aromáját

A kávé kapszulák tökéletesen lezártak, így a kapott ital a teljes aromát megőrzi, és erősebb ízt biztosít.


Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 40 porce

Italtípus

Rendeltetés Espresso
Kód:  NESKá215
Termékszám:  8593893771215
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10