Oldal frissítése

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato, 3 csomag

4,9 76 értékelés
7 290 Ft

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato, 3 csomag

Mindig kiváló kávé

Az ízletes Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato kávé páratlan aromával és bársonyosan lágy krémmel hódít. A megnevezés alatt egy rendkívül kiegyensúlyozott és gazdag tejhabbal lágyított fekete kávé bújik meg, amely tökéletesen készít fel a sűrű munkanapokra. A kávé elkészítése rendkívül egyszerű – a kapszulán átcsorgó, megfelelő mennyiségű víz ellenállhatatlan ízzel tölti meg a csészét. Az ital lágyítása érdekében önts hozzá egy kis tejet is.

A Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato három – egyenként tizenhat kapszulát tartalmazó – csomagból áll, amely összesen 48 csésze kávé elkészítéséhez elegendő. A kávékapszulákat Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőkhöz fejlesztették ki.



Káva, které neodoláte


Kávé, amelynek nem fogsz tudni ellenállni

Az Espresso Intenso Decaffeinato koffeinmentes kávé egyedülálló aromája a nyári gyümölcsök és a rózsabors finom tónusait ötvözi. A Nescafé Dolce Gusto esetében gazdag, krémes habréteg egészíti ki.


Snadná příprava


Az elkészítése már nem is lehetne egyszerűbb

A Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato kávé könnyű elkészítési módjának köszönhetően amatőrként is tökéletes kényeztetésben részesítheted magad. Egyszerűen helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe, csatlakoztasd a készüléket a hálózatra, az automatikus gép pedig gondoskodik a többiről. Részletesebb információkért látogass el a Dolce Gusto hivatalos oldalára.


Skvělá chuť začíná u zrn


A nagyszerű íz a kávészemekkel kezdődik

A Espresso Intenso Decaffeinato kávéban két típus, az Arabica és a Robusta kávészemek keverednek. A rendkívül kellemes ízvilágot erőteljes aroma egészíti ki.


Bohatá nabídka

Eszpresszóra vagy cappuccino-ra vágysz?

A Dolce Gusto kapszuláival 30 különféle kávé elkészítésére van lehetőség. Például ott a gazdag ristretto, az intenzív eszpresszó, a krémes cappuccino vagy a tejhabos macchiato. Sőt, a Nescafé még a forrócsoki rajongói is gondolt!

Kávovar je základ


A tökéletes kávéfőző elengedhetetlen

A legjobb Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato íz csakis a megfelelő gőznyomással rendelkező kávéfőzővel érhető el. A sűrű, bársonyos habréteg érdekében a kávéfőzőnek 15 bar nyomásra van szüksége.


Skvělé aroma

Az aroma még hosszú tárolás során is megőrződik

A tökéletesen zárt kávékapszulák megőrzik az italok aromáját és ízét.


A csomag tartalma: őrölt kávé/arabica & robusta – 8 g


Összetétel

Pörkölt őrölt kávé.


Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 48 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Espresso

Íz

Aromás jegyek Gyümölcsös, Fűszerezett

Kávé típusa

Kávétípus Koffeinmentes
Kávé eredete Dél-Amerika

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Kapszula típusa

Kapszula típusa Dolce Gusto

Intenzitás

Intenzitás Medium

Tulajdonságok

Kapszula anyaga Műanyag

Csésze méret

Csésze méret Espresso

Pörkölt őrölt kávé.


'>
Kód:  NESDG931
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  12523861
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20