Oldal frissítése

NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado, 3db

4,8 86 értékelés
7 290 Ft

NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado, 3db

Dolce Gusto Cortado - nem lehet megunni

A Dolce Gusto Cortado jellemzői az összetéveszthetetlen aroma és a lágy crema réteg. A Cortado megnevezés pici tejjel megbolondított espresso kávét takar, amely megfelelően energizál egy nehéz nap előtt. Elkészítése hasonlóan az eszpresszóhoz hasonlóan történik - a forró víznek nagy nyomás alatt kell átszivárogni az őrleményen, azzal a különbséggel, hogy az italba pici tej is kerül.

Ez a kiszerelés összesen három csomagot tartalmaz, mindegyik csomagban 16 kapszula található. Összesen 48 ízletes italt tudsz készíteni Nescafé kapszulás kávéfőződdel.

Dolce Gusto Cortado tulajdonságok

  • Mediterrán eredetű intenzív espresso egy cseppnyi tejjel. Mindez egy apró kapszulában.
  • Erős pörkölésű szemes kávéból készül, az aromát picit lágyítja a zsíros tej. A hozzáadott tej miatt a crema is világos, mogyoró árnyalatot kap.
  • Arabica és robusta keverékéből készült.
  • A frissességet a hermetikusan lezárt Dolcs Gusto kapszulák garantálják. Minden csésze kávé ugyanazt a minőséget hozza.
Dolce Gusto Cortado

Dolce Gusto Cortado villámgyorsan

Cortado kávédat egy Nescafé kapszulás kávéfőző egy perc képes elkészíteni.

Dolce Gusto Cortado

30 különböző kávéital a Cortado-n kívül

A Dolce Gusto kapszulák kínálatában 30 különböző kávéital közül válogathatsz. Találsz köztük rengeteg espresso alapú erősebb kávét és tejes, hosszúkávékat is. Az italkülönlegességek közül meg lehet említeni a teakapszulát, forró csokit és a jeges kávét.

Dolce Gusto Cortado

Mindig friss Cortado

A Nescafé kapszulák lezárt kapszulái hosszan megőrzik az őrlemény minőségét, ezért Dolce Gusto Cortado kávéd is mindig ugyanolyan finom lesz. A hermetikusan lezárt kapszula megvédi az alapanyagot a külső hatásoktól.

Dolce Gusto Cortado

Kifogástalan Dolce Gusto minőség

A Dolce Gusto kapszulás kávé minősége érdekében a gyártó a világ minden sarkából igyekszik összeválogatni a minőségi alapanyagokat.

Dolce Gusto Cortado

A kávéfőzés már nem lehet ennél egyszerűbb

Laikusként is könnyen megbirkózol a Dolce Gusto Cortado kávé készítésével. Helyezd a kapszulát a gép kapszulatartójába és kövesd a kávéfőző utasításait. A kávégép ezután tudni fogja mi a dolga.

Dolce Gusto Cortado

Minőségi Dolce Gusto kávéfőző szükséges

A legjobb ízű Dolce Gusto Cortado készítéséhez eredeti Nescafé kávéfőzőre lesz szükség, amely megfelelő nyomással dolgozik. Ahhoz, hogy a crema réteg is tökéletes legyen, legalább 15 bar nyomásra van szükség.

Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 48 porce

Italtípus

Ital típusa Tejes kávéitalok
Rendeltetés Espresso

Kávé típusa

Kávétípus Kávékeverék

Allergének

Allergének 6 - Szója, 7 - Tej

Kapszula típusa

Kapszula típusa Dolce Gusto

Csésze méret

Csésze méret Espresso
Kód:  NESKK010
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  12122140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20