Oldal frissítése

Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16 db

4,4 72 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nescafé Dolce Gusto Chai Tea Latte 16 db

Csodálatosan ízesített forró ital, amelynek alapja a minőségi tea gazdag íz és illat. Továbbá, ez rendben van a tej és a harmonikus ízfokozó adunk fűszer keverék fahéj, kardamom, gyömbér és a szegfűszeg. Ezért egy luxus fekete tea egyedi íz és nagyon egyszerű előkészítés.A kapszulákat lezárjuk, és így garantálja a következetes frissességét. Kapszula, egyszerűen helyezze be a készülékbe Nescafé Dolce Gusto, engedje el a szükséges nyomást a legteljesebb és semmi sem akadályozza meg, és élvezheti az igazi élvezet a tea. A dobozban találsz 16 kapszula 8 Ezeket a tapasztalatokat.
Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:
Krups Dolce Gusto
részek:
40 ml-es
keverék:
A fekete tea tejjel, cukorral és 4 féle fűszer (fahéj, gyömbér, szegfűszeg, kardamom)
csomagolás:
16 kapszula (= 8 adag)
 

Hozzávalók:
Barna kapszula: cukor (48,3%), teljes tejpor (42%), szárított tea kivonat (8,3%), természetes aroma (fahéj, gyömbér, kardamom és szegfűszeg), növényi olajok (kókusz, pálma), emulgeálószer (szójabab lecitin)
Fehér kapszula: teljes tejpor, cukor (17,6%), emulgeálószer (szójalecitin)
allergének:
Tej, szója

Paraméterek

Allergének

Allergének 6 - Szója, 7 - Tej
Kód:  EAN3136k
Termékszám:  12130879
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15