Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

NESCAFÉ Dolce Gusto Caffé Lungo Intenso, 3db

4,8 87 értékelés
7 290 Ft

NESCAFÉ Dolce Gusto Caffé Lungo Intenso, 3db

A finom Nescafé Dolce Gusto Caffé Lungo Intenso kávé bársonyos finom krém alá rejtett összetéveszthetetlen aromát kínál. Az elnevezés olasz típusú intenzív kávét takar, amelyet tökéletesen felkészíti a hosszú, fárasztó munkanapra. Az elkészítése nagyon egyszerű - a kapszulán keresztül hagyja átfolyni a szükséges mennyiségű vizet az ellenállhatatlan ízzel teli csésze előállításához! Az ital még nagyobb kifinomultsága érdekében adjon hozzá egy csepp tejet! A csomag tartalma: 3 doboz, egyenként 16 kapszula kitűnő kávéval. 
Hozzávalók:
pörkölt őrölt kávé

 

Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 48 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Lungo

Kávé típusa

Kávétípus Kávékeverék
Kávé eredete Brazília

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Kapszula típusa

Kapszula típusa Dolce Gusto

Csésze méret

Csésze méret Lungo

XXL csomagolás

XXL balení Igen
Kód:  NESKK025
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  12173479
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10