Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Nescafé Dolce Gusto Black Mix Box 3x 16 db

5 13 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nescafé Dolce Gusto Black Mix Box 3x 16 db

Mindig kiváló kávé

A Nescafé Dolce Gusto Espresso és Lungo kivételes és összetéveszthetetlen aromájú kávét készít, bársonyos krémmel. A kávé tökéletesen felkészíti Önt egy hosszú munkanapra. Elkészítése rendkívül egyszerű. A kapszulákba rejtett erős, testes kávék aromájának összetettsége hiánytalanul átjut a csészébe, köszönhetően a Nescafé különleges technológiájának. A forró víz átfolyik a kapszulán, és azonnal feloldja a tartalmát, melynek eredményeképpen testes és tömör eszpressot vagy lungot kap. A kávékat kellemes ízű, barna krémréteg koronázza meg. Egy csepp tej hozzáadásával az ital selymessé válik - a lágyabb zamatok kedvelőinek ajánljuk így fogyasztását.

A dobozban összesen 3 db Nescafe Dolce Gusto Espresso kapszula, 2 db Espresso Intenso Decaffeinato kapszula, 2 db  Espresso Intenso kapszula, 2 db Lungo kapszula, 2 db Lungo Intenso kapszula, 2 db Barista kapszula és 3 db Ristretto Ardenza kapszula található. Összesen tizenhat darab kapszulát tartalmaz. A csomag 3 dobozból áll, és mindegyikbe 16 db kapszulát csomagoltak. Összesen 48 csésze különleges aromájú, nagyszerű kávét fogyaszthat.



Espresso és Lungo


Kávé, aminek nem lehet ellenállni

A Nescafé Dolce Gusto Lungo intenzív aromával ajándékozza meg fogyasztóját. A kávé tetejére lágy hab kerül. Az íze teljes és kellemesen keserű, így nem feltétlenül kell cukrot fogyasztania az italhoz.


Nescafé Dolce Gusto


Az elkészítés már nem lehet könnyebb

A Nescafé Dolce Gusto Caffé Lungo kávékat mindenki eltudja készíteni. Csak helyezze a kapszulát a kávéfőzőbe, dugja be a készüléket az aljzatba, és a kávéfőző mindent intéz magától. Részletesebb utasítások a Dolce Gusto hivatalos honlapján találhatók.


Nescafé Dolce Gusto

A nagyszerű ízvilág az őrölt szemekkel kezdődik

A kétféle, minőségi arabica kávébab finom pörkölése adja a kávé egyedülálló illatát.

Nescafé Dolce Gusto

Szereti az espressot, a forró csokit vagy a cappuccinot?

A Dolce Gusto kapszulákkal több mint 30 féle kávé készíthető el. Élvezze a gazdag ristrettot, a sűrű eszpressot, a krémes cappuccinot vagy a macchiatot puha habbal a tetején. Természetesen a forró csokoládé szerelmesei is lefőzhetik kedvenc italukat.

Nescafé Dolce Gusto


Egy jó kávéfőző mindennek az alapja

A Nescafé Dolce Gusto Caffe Lungo kávé legjobb ízét csak a megfelelő kávéfőzővel lehet elérni, a megfelelő üzemi nyomással. Annak érdekében, hogy a sűrű, bársonyos és sima hab ne maradjon le a kávé tetejéről, a kávéfőzőnek 15 bar-on kell dolgoznia.


Nescafé Dolce Gusto

Az aroma és a kávé minőségének megőrzése még hosszú tárolás esetén is lehetséges

A kávé kapszulák tökéletesen zártak, így a kapott ital megtartja a teljes ízét, sőt, idővel aromájuk még erősebb.


Espresso összetétel: pörkölt kávé / arabica - 6 g
Lungo: pörkölt őrölt kávé / 100% arabica - 7 g
Espresso Decaffeinato: pörkölt őrölt kávé
Összetevők Espresso Intenso: pörkölt őrölt kávé / arabica és robusta- 8 g
Lungo Intenso: pörkölt őrölt kávé
Összetevők Barista: pörkölt, őrölt kávé, arabica és robusta keveréke
Összetevők Ristreto Ardenza: pörkölt őrölt kávé


Paraméterek

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Adagok száma

Adagok száma 48 porce

Italtípus

Ital típusa Tejes kávéitalok

Kávé típusa

Kávétípus 100% Arabica
Kávé eredete Dél-Amerika
Kód:  NESDG511
Termékszám:  8593893765511
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15