Oldal frissítése

Nero 2019 Platinum BOX

4,9 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nero 2019 Platinum BOX

Olyan szoftvert keresel, amely segítséget nyújt a mindennapi digitális életben? Akár otthon, akár úton vagy? A Nero 2019 Standard összesen 6 nagy teljesítményű programot kínál egy szettben, amelyek kiválóan alkalmasak filmszerkesztéshez, fényképek feldolgozásához, vagy a fontos adatok biztonsági mentéséhez. A Nero 2019 Platinum-ra mindig teljes mértékben számíthatsz..

A Nero 2019 Platinum szoftver legfőbb jellemzői

  • 6nagyszerű alkalmazás egy szettben  – Nero Video 2019, Nero MediaHome 2019, Nero DuplicateManager Photo 2019, Nero BackItUp 2019, Nero Recode 2019 és Nero Burning ROM 2019
  • A multimédiás könyvtár komplett egységesítése a számítógépen
  • Szenzációs videóklipek létrehozása egyetlen kattintással
  • Letisztult felhasználói felület
  • Alacsony rendszerkövetelmények

Nero Video 2019 – videószerkesztés egyszerűen és gyorsan

A Nero Video 2019 alkalmazásnak köszönhetően hatékony eszköz áll rendelkezésre a legjobb filmes projektek létrehozásához. Az applikáció természetesen a 4K felbontást és a 360 fokos videófájlokat is támogatja. A legmodernebb technológiák támogatásának köszönhetően a videók szerkesztése rendkívül gyorsan kivitelezhető, hiszen a program a számítógép hardverének teljes potenciálját felhasználja. Az érdekes funkciók közé sorolandó az automatikus szerkesztés és a vertikális videókhoz használható speciális sablonok..

Multimédiás tartalmak megtekintése a Nero MediaHome 2019-cel

A Nero MediaHome 2019-ben Te is hozzáférést kapsz a OneDrive-on tárolt online fájljaidhoz (illetve más felhő alapú szolgáltatásokhoz) és közvetlenül le is töltheted azokat. Ezzel rengeteg tárhelyet szabadíthatsz fel a számítógépeden, miközben bármikor elérheted az összes képedet, videódat és zenédet. Természetesen a megszokott módon játszhatod le őket, legyenek akár DVD-k, zene CD-k, zenefájlok, fényképek, videók, filmek vagy TV-sorozatok. A tartalmakat streamelheted is, a filmes feliratokat is beleértve a nappalidban található TV-den keresztül.

A Nero DuplicateManager Photo 2019 rendet tesz a könyvtáraidban

Már nem győzöd számon tartani a számítógépeden található fényképeket? Van olyan fotó, amelyből már több másolat is létezik a HDR hatás hozzáadása miatt? Ebben az esetben gyorsan próbáld ki a Nero DuplicateManager Photo vadonatúj „Keress Hasonló Képeket” módját. Megbízhatóan és gyorsan talál rá a másolatokra és a duplikált fényképeket tartalmazó, hasonló mappákra, kitakarítja a könyvtáraidat, lemezterületet szabadít fel és rendszerezi a fájlokat a Nero MediaHome 2019 médiaközpontodban.

Komplex biztonsági mentés a  Nero BackItUp 2019-cel

Gondoskodj értékes multimédiás fájljaidról az integrált Nero BackItUp alkalmazással, amelynek használatával biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban van. A Nero BackItUp segítséget nyújt a számítógépeden vagy laptopodon található emlékeid biztonságba helyezésében. Ennek érdekében csak nyomd le a megfelelő gombot, az alkalmazás pedig automatikusan gondoskodni fog a fájlok bizonyos időközönként történő, rendszeres biztonsági mentéséről.

Rippelj filmeket és zenéket a Nero Recode 2019-cel

Unod, hogy mindig cserélgetned kell a lemezeket a lejátszóban? Alakítsd át filmjeidet és zeneszámaidat digitális formába, és érd el őket kényelmesen a számítógépedről! Importálj mindenféle formátumot, beleértve a magas minőséggel bíró HEVC (H.265)-t és konvertáld át őket szinte bármilyen formátumba, ami csak eszedbe jut. Rippelj DVD-t, AVCHD-t vagy Blu-ray lemezeket. A Nero SmartEncoding-nak köszönhetően a videók megszerkesztésével járó idő jelentősen lecsökken. Az egy kattintásos konvertálás lehetővé teszi, hogy az audió CD-k tartalmát közvetlenül a csatlakoztatott mobileszközödre helyezd át.

Írj a Nero Burning ROM 2019-cel

A legendás fájlíró alkalmazás most a legmodernebb formájában tér vissza. A dolog most még egyszerűbb Nero QuickStart-tal, amely az asztalon található Nero ikonra kattintva is elindítható. Így már néhány pillanat alatt lehetőséged van a legfontosabb feladatok elvégzésére. Az audió CD-k - beleértve az albumok borítóját és az automatikus hangfeljavítást – írása különösen egyszerűvé és nagyszerűvé válik.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

SW típusa Nero Platinum

Licenc típusa

Licenc típusa Licenc

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Licenc átvitele Igen

Kompatibilitás

Operációs rendszer Windows

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ, EN, HU, DE
Kód:  SWLN0002
Termékszám:  EMEA-12290000/1316

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05