Oldal frissítése

Nerf Strike - Blaster Lawbringer

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Strike - Blaster Lawbringer

Gyors és hatékony fegyver

A Lawbringer Blaster egy nagyon gyors és hatékony fegyver, amely megállja a helyét az akciódús csatákban. A forgóhenger 12 nyilat képes kilőni, így nincs szükség a gyakori újratöltésre. Hála az agilis mechanizmusnak, a 12 nyilat gyors egymásutánban kilőheted.


Az ellenségnek nem lesz esélye

A fegyver nagy hatótávolságú és forgótáras, így könnyű tölteni. Rejtőzz el, várd meg, míg az ellenséged hibázik és csapj le a golyózuhataggal!


Minőségi kivitelezés és biztonság

A Nerf Lawbringer Blaster kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, amely ellenáll a durvább kezelésnek a harci cselekmények alatt. A gyermekek értékelni fogják a  kis tömeget, aminek köszönhetően könnyedén játszhatnak vele minden nap. A nyilak habosított gumiból készültek, így teljesen biztonságosak.

A játék 8 éves kortól ajánlott.

 
Kód:  HRAa6265
Termékszám:  5010994894825
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05