Oldal frissítése

Nerf Rebelle - kém számszeríj

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Rebelle - kém számszeríj

Nerf számszeríj Rebelle tökéletes egy lány kémtevékenységet. Připrav se do akce s novou kuší Codebreaker, s níž s přehledem převálcuješ každého svého nepřítele!Crossbow egy sor akár hihetetlen 23 méter! A gyors forgatás egyszerűen fogalmazva egy nyíl a csőbe és a tűz. Legyen tökéletes kém. Egy nyíl Írja titkos üzenetet, hogy lehet dekódolni kizárólag a mellékelt dekóder. Ezután egyszerűen tegye kezébe barátja, akivel akkor létrehoz egy csapat, és küld egy kódolt üzenetet jobb szeme előtt az ellenfél. A csomag tartalma kém Codebreaker számszeríj nyilak 8. és dekóder.A játék alkalmas a gyermekek 8 éves. 

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot. 

Kód:  HRAa5199
Termékszám:  5010994859671
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20