Oldal frissítése

Nerf Rebelle - Kém pisztoly rejtett a táskájába

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf Rebelle - Kém pisztoly rejtett a táskájába

Gun Nerf Rebelle észrevehetetlen, és jól rejtve a szem az ellenség fegyver. A alulértékeltek zsákot néhány pillanatig, a lánya is át a fegyvert, ami elfújja az ellenséget akciójátékok. Úgy tervezték, a lányok 8 éves. Gun tartomány mintegy 22 méter. A fegyver töltheti akár négy nyilak. Lehetőség lőni egyénileg vagy gyors egymásutánban. Tartalom csomag összecsukható fegyvert, olvasó hírszerzési jelentések, egy nyíl át titkos üzeneteket és további 11 nyíllal lőni.

Ha otthon lázadó, ez a fegyver neki a megfelelő ajándékot. Javítani kell a forgatás készségek és sok móka! Jedinečná špionážní mise vaší malé slečny tak může začít!

Műszaki adatok:

sorozat:
Nerf Rebelle

A csomag tartalma:
Gun Nerf Rebelle
1 Arrow átvitelére titkos üzenetek
11 nyilak forgatás
dekóder

Ajánlott kor:
8+

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa2426
Termékszám:  5010994850555

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05