Oldal frissítése

Nerf N-Strike Elite - Blue Firestrike

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nerf N-Strike Elite - Blue Firestrike

Cél és tűz! Firestrike egy népszerű gyermek pisztoly dob magazin N-Strike Elite. Ezzel a fegyverrel hajsza szembenálló csapatok keskeny, mert hála lézersugarak tudja kezelni pontosan a sötétben. Aktivovaným laserovým paprskem dokážete bez problémů zaměřit cíl do vzdálenosti 4,5 metrů.Emellett Firestrike lő darts akár 23 méter. Taktikai Rail adapter kompatibilis a legtöbb kiegészítők az N-sztrájkról és tud-e csatlakozni egyéb kiegészítők, és bővítse ki harci lehetőségek. 

Nerf N-Strike Elite Firestrike

Ellenségei nincs esélye

Nerf pisztoly, amelyek kiváló minőségű és nagyon tartós műanyagból, és ezért képes kezelni a legigényesebb kezelés kültéri harcban. Guns is nagyon könnyű, így ellenáll a gyerekek játszanak csendben egész nap. A nyilak készült hab vagy gumi anyagok, így azok teljesen biztonságos. A dobozban talál három egyenes nyíl! Připravte se na akční dobrodružství s oblíbenou pistolí Nerf!

Nerf N-Strike Elite Firestrike

  • Lézerjelölés távolságig 4,5 méter
  • Tartomány 23 m
  • A csomag tartalmazza a három nyilat
  • A csomag tartalma: 2 x 1,5 V AAA
  • Taktikai Rail Adapter
  • dob magazin
Doporučený věk

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa4203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05