Oldal frissítése

NeoStrata Resurface Smooth Surface Daily Peel 60 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NeoStrata Resurface Smooth Surface Daily Peel 60 ml

A hatékony, egy lépéses NeoStrata Resurface Smooth Surface Daily Peel peelinget egyszerű, ultrafinom, otthoni felhasználásra tervezték, amely glikolsav tartalmának köszönhetően fejti ki hatását, miközben fenntartja a bőr optimális pH-szintjét. A glikolsav hámlasztó hatásának és a bőrsejtek megújulását felgyorsító képességének köszönhetően a bőr tiszta lesz, egyenletes színárnyalat és simább textúra mellett. A krém másik aktív hatóanyaga az aminofil. Szabadalmaztatott technológia, amely helyreállítja a bőr térfogatát, és láthatóan csökkenti a finom vonalak és a ráncok mennyiségét. A csomag két összetevőből áll, egy peeling oldatból és 36 tamponból. A NeoStrata Resurface 36 glikolsavas radírozást tesz lehetővé.

A NeoStrata Resurface Smooth Surface Daily Peel peeling legfőbb jellemzői

  • Egylépéses peeling 10% glikolsavval, otthoni használatra
  • Az optimális pH-nak köszönhetően a glikolsav nagyon finom és hatékony
  • Óvatosan tisztítja meg a bőrt és a pórusokat, egységesíti a színárnyalatát és simítja textúráját
  • Az aminofil teltséget ad a bőrnek, és csökkenti a finom vonalakat illetve a ráncokat
  • A peeling puhítja a bőrt, enyhíti a pattanásokat és a hiperpigmentációt
  • A bőrgyógyászok által kifejlesztett kozmetikum nem igényel öblítést vagy semlegesítést
  • A két részből álló csomag száraz tamponokat és peeling oldatot tartalmaz
  • Egyszerűen erősíti meg a bőr öregedéssel szembeni küzdelmét a ragyogó, sima és friss bőrért

Aktív hatóanyagok:
Glikolsav (10%) - AHA sav, hámlasztó hatással rendelkezik, felgyorsítja a bőrsejtek megújulását, tisztítja a pórusokat, javítja a bőr szerkezetét, javítja a bőr tónusát
Aminofil (3%) - elősegíti a kollagéntermelést, teltséget ad a bőrnek, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt

A felhasználás módja:
Öntsd a peeling oldat teljes tartalmát a tamponos tégelybe. A peelinget csak éjszakai ápolásként használd. Használj minden éjjel egy átitatott tampont a megtisztított bőrön. Kerüld az ajkakat és a szem területét. A maradék terméket óvatosan masszírozd be a bőrbe. Ne öblítsd le.
Alkalmazás után ápold a bőrt NeoStrata krémmel, és ne tedd ki közvetlen napfénynek, mert hiperpigmentációt okozhat. Ideális esetben használj fényvédő hatással rendelkező kozmetikumokat peelingezés esetén. A peelingezés szeptembertől vagy októbertől egészen március végéig ideális, amikor a napfény intenzitása nem magas.

Figyelmeztetés:
A termék alfa-hidroxi-savat (AHA) tartalmaz, amely növeli a bőr napfényre való érzékenységét és növeli a bőr leégésének veszélyét. A termék használatakor és alkalmazása után legalább egy hétig használjon SPF fényvédelemmel rendelkező krémet a napfény hatásának csökkentése érdekében.

Ajánlott bőrtípus:
Normál bőrre, rossz felszíni textúrával rendelkező, érdes és tompa bőrre, kitágult pórusú bőre, finom vonalakkal és ráncokkal rendelkező bőrre ideális.

A csomag tartalma:
36 × száraz tampon
1x peeling oldat (60 ml)

A peeling oldat összetétele:
Aqua/Water/Eau, Glycolic Acid, Alcohol Denat., Ammonium Hydroxide, Arginine, Acetyl Tyrosinamide, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Chlorphenesin


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Használat

Használat Nőknek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Dermokozmetikum
Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL2484
Termékszám:  732013300760

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20