Oldal frissítése

Neonate video baby monitor BC-8000DV

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Neonate video baby monitor BC-8000DV

Nyugodtan tedd a dolgod a konyhában, a gyerekágyat pedig figyeld távolról. A(z) Neonate video baby monitor BC-8000DV egy babafigyelő, ami hangot és képet is továbbít. A zúgásmentes hangot digitális jelként továbbítja, melynek hatótávja 300 m. A bébiőr több audió csatornával rendelkezik és az analóg készülékekkel ellentétben magasabb frekvencián működik. Sűrűn lakott városokban sem zavarja semmi a jelátvitelt. Ha a jel kiesik a babafigyelő egy hangjelzést ad ki. A szülői egység energiaellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja. A baba egység működését pedig hálózat (230 v) és akkumulátor biztosítja. A készüléket nyugodtan magaddal viheted egy kirándulásra is, hiszen akkumulátorral működik. Amikor az akkumulátor lemerül a bébiőr egy jelzéssel figyelmeztet. A készülék esztétikus stílusának köszönhetően, könnyen belesimul a környezetbe.

A(z) Neonate video baby monitor BC-8000DV babaőr fontosabb jellemzői

  • Hasznos videó bébiőr
  • Digitális hangátvitel
  • Hatótávolsága: 300 m
  • A szülői egység energiaellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja
  • A baba egység tápellátását hálózat (230 v) és akkumulátor biztosítja
  • Elegáns kivitel

A(z) Neonate által tervezett babafigyelő további pozitívumai

A modern technológiáknak hála egy csomó hasznos funkciót kapunk. Az integrált éjjellátó funkció megkönnyíti a baba figyelését. A babaőr kétirányú kommunikációra is képes. Ha a csecsemő felsír akár távolról is meg lehet nyugtatni. A hang erőssége igény szerint növelhető vagy csökkenthető.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Elemek

Elemek típusa Lítium újratölthető
Elemek száma 2 db

Hangátvitel

Hangátvitel Digitális jelként

Típus

Bébiőr típusa Képátvitel (videó)

Tulajdonságok

Hatótávolság 300 m
Szülői egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor

Funkciók

Funkció Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Zajszint optikai jelzése, Rezgő figyelmeztetés, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Vox funkció, Éjjellátás
Kód:  BABY13828
Termékszám:  7090025788000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15