Oldal frissítése

Neonate baby monitor BC-4600D

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Neonate baby monitor BC-4600D

Nyugodtan tedd a dolgod a konyhában, a gyerekágyat pedig figyeld távolról. A(z) Neonate baby monitor BC-4600D egy babaőr, ami hangátvitelre szolgál, ezért nagy segítség az anyukáknak. A krisztálytiszta hangot digitális jelként továbbítja, melynek hatótávolsága 800 m. A bébiőr több csatornával rendelkezik és az analóg eszközökkel ellentétben magasabb frekvencián működik. Sűrűn lakott városokban sem zavarja semmi a jelátvitelt. Ha a jel véletlenül kiesik a babafigyelő hangjelzéssel figyelmeztet. A szülői egység tápellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja. A baba egység energiáját pedig hálózat (230 v) és akkumulátor biztosítja. A bébiőrt nyugodtan magaddal viheted egy kirándulásra is, hiszen akkuval működik. Ha az akkumulátor lemerül a babaőr automatikusan figyelmeztet. A készülék esztétikus formájának köszönhetően, gyorsan belesimul a környezetbe.

A(z) Neonate baby monitor BC-4600D babaőr főbb funkciói

  • Klasszikus audió babaőr
  • Digitális alapú hangátvitel
  • Hatótávolsága: 800 m
  • A szülői egység energiaellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja
  • A baba egység energiáját hálózat (230 v) és akkumulátor biztosítja
  • Elegáns kialakítás

A(z) Neonate műhelyében készült babafigyelő további pozitívumai

A modern technológiáknak köszönhetően sok hasznos funkciót kapunk. A hangerő tetszés szerint növelhető vagy csökkenthető.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Elemek

Elemek típusa Lítium újratölthető
Elemek száma 2 db

Hangátvitel

Hangátvitel Digitális jelként

Típus

Bébiőr típusa Klasszikus (audio)

Tulajdonságok

Hatótávolság 800 m
Szülői egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V), Akkumulátor

Funkciók

Funkció Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Vox funkció, Megvilágítás
Kód:  BABY13826
Termékszám:  7090025784705

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15