Oldal frissítése

Neon Hercegnők

Kiegészítők a termékhez

Neon Hercegnők

A puzzle az egyik legnépszerűbb kirakós, fejtörő játék a fiúk, lányok, nagyszülők, nagybácsik és nagyszülők körében. A egész családnak kiváló örömszerzési lehetőség és maradandó élményeket nyújt az együttműködéssel járó, sikeres kirakássa. Ezenfelül nemcsak fantáziát és képzeletet fejleszti, de a gyermekeknél hatékonyan javítja a finom motoros és kognitív készségeket. Az összeillesztett képpel kedvünk szerint fel lehet díszíteni a falakat a lakásban, vagy szétszedni, hogy újra és újra összerakjuk. A kirakható ábra vidám, kdeélyes állapotot sugároz magából, mely már a kirakás során érezhető és szórakoztató élményekben fogja részesíteni a gyerekeket. A gyönyörű hercegnő elment megnézni a tűzijátékot, csodálatos ruhát visel és vidáman beszélget. Minden kicsi hercegnőt megörvendezte, akinek sikerül kirakni. Ez a puzzle még érdekesebb többinél - a neon színű kép a sötétben szépen világít.

A Neon Hercegnők Puzzle 100 db-ot tartalmaz. A darabok szilárdak, precízen gyártottak és jól illeszkednek egymáshoz. Minden darab saját, egyedi alakkal rendelkezik.

A kirakott puzzle mérete: 330 x 470 mm
Darabszám: 100
Ajánlott életkor: 5 év

 
Kód:  HRAa4512
Termékszám:  8590878394056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05