Oldal frissítése

NEFLEK Tutto Smacchio folteltávolító, 500 ml

4,8 60 értékelés
1 190 Ft

NEFLEK Tutto Smacchio folteltávolító, 500 ml

A Neflek Smacchio Tutto folteltávolítónak hála, többé nem kell aggódnia az olyan makacs foltok miatt, mint például amit a csokoládé, a ketchup, vagy a szempillafesték okoz. A hozzáadott enzimeknek köszönhetően a Neflek folteltávolító egyaránt alkalmas a fehér, a színes és a fekete ruhákhoz. Csupán alkalmaznia kell mosás előtt, és minden meg is oldódik!
Összetevők:
Aqua, sodium alkyl benzenesulfonate, c12-c13 ethoxylated alcohol, cocoate sodium, propylene glycol, hydrocarbons, c10-c13, isoalkanes, cyclics, alcohol, sodium citrate, sodium cumene sulphonate, diethylenetriaminepentamethylenephosphonate sodium, Hexyl cinnamaldehyde, protease, lipase, polydimethylsiloxane, amylase, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, mannanase
 

Összetétel

5 – 15 % neiontové povrchově aktivní látky, < 5 %: aniontové povrchově aktivní látky, mýdlo, phenoxyethanol, laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, parfémy, enzymy.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz
Ruha anyaga Nincs megadva
Tulajdonságok Foltok eltávolítása mosás közben

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Folteltávolító
Foltok típusa szerint
Ecset a könnyebb tisztítás érdekében Nem
Használat Mosás előtt

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa Univerzális
Kód:  ODS012
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8017841204001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05