Oldal frissítése

Neewer 50v1 akció készlet

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Neewer 50v1 akció készlet

A Neewer nagyméretű, teljes tartozékkészlete egy csomagban tartalmaz mindent, amire valaha is szüksége lehet a Gopro fényképezőgép használata során. Ne vásároljon egyenként, hanem használja ki a komplett tartozékokat kedvező áron tartalmazó akciós ajánlatot. A készlet egyes részei például kerékpározáshoz, ejtőernyőzéshez, úszáshoz, búvárkodáshoz, korcsolyázáshoz és más szabadtéri sportokhoz használhatók. Jól használható az autók, hajók és motorkerékpárok műszerfalára vagy tetejére szerelt kamerákhoz is.

A Neewer Sports Action Camera Accessory Kit legfontosabb jellemzői

  • Újabb teljes tartozékkészlet a fényképezőgépéhez
  • Alkalmas minden sportkamerához, beleértve a GoPro Hero Plus-t is, Hero 2,3,4,5,6,7,8 és 9 fekete, Hero 2018, 4. és 5. ülés, DJI Osmo Action, XIAOMI, NICEBOY, SJCAM, Rollei, VEGA, AEE, LAMAX és más
Kód:  NWR014b
Termékszám:  10086930

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10