Oldal frissítése

NEC P502HL

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

NEC P502HL

A NEC P502HL a világ egyik legkompaktabb projektora. Egyedülállósága egy lézerfényforrás és 5000 ANSI lumen fényereje. Az új, csúcstechnológiájú lézertechnika hihetetlenül sok, 20 000 üzemórát biztosít a karbantartás nélkül. Nagy megbízhatóságot és alacsony üzemeltetési költségeket is ígér.

Megtérülő befektetés

Magas optikai zoommal, 1,7x-es, függőleges és vízszintes objektív-eltolással, illetve trapéz-torzítás-korrekcióval lehetővé teszi a rugalmas integrációt és egyszerű cserét az aktuális mennyezeti tartókon. A csúcskategóriás kapcsolatok, beleértve a fejlett vezeték nélküli lehetőségeket, a HDBaseT-et és a háromdimenziós HDMI-csatlakozókat, kiváló befektetés a jövő számára.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű és rugalmas telepítés
  • Nagy megbízhatóság és alacsony beszerzési költségek
  • Prezentáció USB-ről PC nélkül
  • Teljes HD felbontás (1920 × 1080 képpont)
  • Nagyszerű kapcsolat
  • Könnyű dőlés és vetítés portré módban
  • Sok különleges tulajdonság

Praktikus virtuális vezérlő és könnyű kezelhetőség

 A multimédiát 3D nézetben való animálással vetítheti, a beépített 20 W-os hangszóró használatával. A virtuális vezérlőfunkcióval a kivetítőt a számítógépéről a VGA kábel csatlakoztatásával vezérelheti. A mellékelt távvezérlő mellett kép- vagy hangbeállításokat is végezhet, illetve kikapcsolhatja számítógépét vagy laptopját anélkül, hogy további vezérlőkábelekre lenne szüksége.

Változatos kapcsolat

Az USB 2.0 csatlakozóval a fájlokat közvetlenül a külső tárból is megtekintheti anélkül, hogy PC-t vagy laptopot kellene csatlakoztatnia. Egy másik videojel a D-Sub (VGA) csatlakozóval vagy digitális HDMI csatlakozókkal ellátott szabványos számítógépes kábel segítségével kerül a projektorba. A kényelem érdekében a távirányító mellett az RS-232 soros interfész és a beépített hálózati kártya is rendelkezésre áll. 

Végtelen lehetőségek

Rendelkezésre áll továbbá a Wireless Image Utility technológia, amely lehetővé teszi az egyes felhasználók számára, hogy képeket közvetlenül az okostelefonról a kivetítőre küldjék (az opcionális WiFi vezeték nélküli modul nem része a kivetítőnek). Fejlett hálózati funkciók és sokoldalú csatlakoztathatóság - RCA, kettős HDMI vagy USB bemenet - további változások a NEC P502HL kivetítőben. A NaViSet Administrator 2 letöltésével, amely ingyenes, minden megjelenített eszközt egy helyről kezelhet.

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Kontraszt 150 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,8 m
Maximális vetítési távolság 14,2 m
Minimális képátló 76,2 cm (30 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Lézer
Élettartam 19 607,85 óra (816,99 nap)
Zajszint 36 dB
Maximális fogyasztás 442 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit
További bemenetek/kimenetek USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 46,9 cm
Magasság 13,7 cm
Mélység 36,5 cm
Tömeg 8,8 kg
Kód:  WN390d5
Termékszám:  60003694
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05