Oldal frissítése

NEC M403W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NEC M403W

Merüljön el a részletgazdag tartalmak és filmek élvezetében a WXGA (1280x800 pixels) felbontásnak, és 10,000:1 kontrasztaránynak köszönhetően. A NEC M403W projektor hatékony és innovatív ECO funkciókkal rendelkezik.

A készülék DLP zárt világítási rendszert tartalmaz. A lámpa hosszú élettartama és alacsony energiafogyasztás érhető el az innovatív ECO funkcióval. Köszönhetően ezeknek a nagyszerű tulajdonságoknak a projektor szinte semmilyen karbantartást sem igényel, és az üzemeltetési költégei is alacsonyak maradnak anélkül, hogy ez a minőség, vagy a használhatóság kárára menne.

Gazdaságos üzemeltetés

A könnyű használhatóság és a mérsékelt ár kombinálva a Texas Instruments által fejlesztett legújabb DLP technológiával biztosítja az összes alapvető funkciót, amely szükséges egy tökéletes előadás megtartásához. A készüléken elérhető ECO mód, amely a jobb hatásfok mellett megnöveli a lámpa élettartamát. A lámpa élettartama normál üzemmódban 3500 óra, míg ECO üzemmódban 8000 óra.

Legfontosabb jellemzők

  • Csatlakozás és megosztás - akár 40 vezeték nélküli eszköz is csatlakoztatható a NEC Image Express Utility (Windows és Mac) és a Wireless Image Utility (iOS és Android) szoftverekkel
  • Maximális rugalmasság - köszönhetően a nagy, 1,7-szeres optikai zoomnak, és a vízszintes és függőleges torzulás javításának
  • Robusztus és karbantartást nem igénylő, zárt világítási rendszer - teljes körű védelmet nyújt a por ellen és kiküszöböli a szűrő filterek szükségességét
  • Alacsony fenntartási költségek - a lámpa élettartama 8000 óra, alacsony fogyasztás

Praktikus virtuális irányítás és kezelhetőség

A multimédiás prezentációkat megújítja a 3D megjelenítés, és  a beépített 20W erősségű hangszóró. A virtuális távirányítás funkció által számítógépéről irányíthatja a projektort VGA kábelen keresztül. Továbbá a mellékelt távirányítóval, kábelek nélkül vezérelheti a kép- és hangfájlok lejátszását.
Amennyiben letölti az ingyenes Administrator NaViSet 2 szoftvert, lehetőséget kap, hogy az összes megjelenítő eszközét egy helyről irányítsa. 

Nagyszerű csatlakoztatási lehetőségek

Hála az USB 2.0 csatlakozónak, megjelenítheti tartalmait közvetlenül a külső merevlemezéről, anélkül, hogy azt csatlakoztatnia kéne PC-hez vagy laptop-hoz. További videó csatlakoztatási lehetőséget kínál szabványos számítógép kábellel D-Sub (VGA) , vagy digitális HDMI csatlakozón keresztül. A kényelmes használat érdekében a távirányító mellett egy soros RS-232 port is be van építve a  hálózati kártyába. 
A kiváló ár-érték arány mellett, a projektor kifejezetten alkalmas osztálytermekben és közepes méretű tárgyalókban való használathoz.

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1280 × 800
Maximális felbontás 1280 × 800 px
Kontraszt 10 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,76 m
Maximális vetítési távolság 13,53 m
Minimális képátló 76,2 cm (30 ")
Maximális képátló 762 cm (300 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 3 431,37 óra (142,97 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 7 843,14 óra (326,8 nap)
Lámpa teljesítménye 270 W
Zajszint 36 dB
Maximális fogyasztás 278 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit
További bemenetek/kimenetek LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra

Méretek

Szélesség 36,79 cm
Magasság 9,75 cm
Mélység 28,56 cm
Tömeg 3,6 kg
Kód:  WN390c56
Termékszám:  60003978
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15