Oldal frissítése

NEC M403H

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NEC M403H

Merüljön el a legjobb képminőség nagyon részletes tartalmában, illetve filmekben High Definition 1080p felbontásban és a 10.000: 1 kontrasztban. A projektor NEC M403H rendkívül hatékony és innovatív eco funkciókat nyújt. 

A DLP zárt világítási rendszerrel felszerelt lámpa hosszú élettartammal és az alacsony energiafogyasztással bír innovatív ECO funkcióval. Ezekkel a nagyszerű tulajdonságok a projektor szinte semmilyen karbantartást nem igényel, miközben az alacsony üzemeltetési költségekkel kompromisszumok nélkül, minőséget és a rugalmasságot nyújt.

Gazdaságos üzemeltetés

Könnyen használható és elfogadható árral, a legújabb DLP technológiával a Texas Instruments biztosítja az összes alapvető funkciót ami a tökéletes előadásodhoz szükséges lehet. Az ECO mód nagyobb hatékonyságot és a lámpa élettartamának megnyújtását biztosítja. A lámpa élettartama normál üzemmódban  3500 óra és ECO üzemmódban nagyon tiszteletreméltó 8000 óra.

legfontosabb jellemzői

  • Csatlakozás és megosztás - akár 40 vezeték nélküli eszköz és szoftver NEC Image Express Utility (Windows és Mac) és a vezeték nélküli kép Utility (iOS és Android)
  • Teljes HD tartalmak - olyan módon, amelyre azt tervezték, és a képernyőkön még a legkisebb részletek is követhetőek
  • Maximális rugalmasság - köszönhetően a nagy 1,7 × optikai zoomnak és a vízszintes és függőleges torzítás javításnak
  • Robusztus és karbantartást nem igénylő, zárt világítási rendszer - teljes körű védelmet nyújt a por ellen és kiküszöböli a szűrőtisztítás
  • Alacsony üzemeltetési költségek - a lámpa élettartama 8000 óra, alacsony fogyasztású

Praktikus virtuális irányít

A multimédiás prezentációk felvirágoztatják a 3D megjelenítést, és az előadásokhoz a beépített 20W hangszórót használják. A virtuális távirányító funkciója megengedi, hogy a projektort számítógépről vezéreljük azáltal, hogy egy VGA kábelt csatlakoztatunk. Emellett, a mellékelt távirányítóval, az asztali vagy hordozható számítógépe számára a video és audio beállításokat, be / ki kapcsolhatja, további vezérlő kábelek nélkül.
Az Administrator NaViSet 2 szoftver letöltésével, ami ingyenes, lehetőséget kap, hogy kezelje az összes megjelenítő eszközök egy helyről. 

Nagyszerű kapcsolódási lehetőségek

Hála az USB 2.0 portnak, megjeleníti a fájlokat közvetlenül a külső tárolójáról, anélkül, hogy csatlakoztatnia kellene a PC vagy laptop készülékét. Egy másik videó jel, hogy a projektor egy szabványos számítógép összehozza a D-Sub (VGA) kável, vagy egy pár digitális HDMI csatlakozó. A kényelmes használathoz a távirányító az RS-232 interfészt és a beépített hálózati kártyát használja. 
A kiváló ár-teljesítmény arányának köszönhetően, ez projektor különösen alkalmas osztálytermek és közepes méretű tárgyalótermek számára.

 

Paraméterek

Felbontás

Natív felbontás 1920 × 1080 px
Kontraszt 10 000:1

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság 0,74 m
Maximális vetítési távolság 14,1 m
Minimális képátló 76 cm (29,92 ")
Maximális képátló 760 cm (299,21 ")

Technológia

Technológia DLP
Fényforrás Halogén
Élettartam 3 431,37 óra (142,97 nap)
Lámpa élettartama ECO módban 7 843,14 óra (326,8 nap)
Lámpa teljesítménye 270 W
Zajszint 36 dB
Maximális fogyasztás 336 W

Csatlakozás

Csatlakozás típusa HDMI 1.4
További bemenetek RJ-45 (LAN), USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet

Interfész

Grafikus bemenet HDMI, VGA (D-SUB), Kompozit
További bemenetek/kimenetek USB, LAN, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés Asztalra
Funkció 3D
Felszerelés Hangszórók, Távirányító

Méretek

Szélesség 36,8 cm
Magasság 10,8 cm
Mélység 29,2 cm
Tömeg 3,7 kg
Kód:  WN390c54
Termékszám:  60003977
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15