Oldal frissítése

Neato Botvac D3+ Connected

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Neato Botvac D3+ Connected


A Neato Botvac D3+ Connected csúcsteljesítményű robot porszívó az egyik leginkább megfizethető és hatékony berendezés a maga nemében a hazai piacon. A legnagyobb előnyei közé tartozik a WiFi kapcsolat és a hozzá tartozó mobil alkalmazás. Azt kérdi, mire is jó ez? Például, ez a kombináció lehetővé teszi önnek a porszívó beindítását naponta annyi alkalommal, amennyi alkalommal csak szeretné. Ráadásul ezt megteheti bármikor, a világ bármelyik pontjáról. A konkurens készülékek általában ezt csak egyszer engedélyezik naponta, ami némelyik háztartás számára nem elegendő, különösen azok számára nem, akik egy fedél alatt laknak házi kedvencükkel.


Főbb jellemzők

  • Vezérelhető mobiltelefonon keresztül, táblagépről vagy okosórával.
  • Egyetlen feltöltéssel akár 80 m2, vagy  60 perc takarítás
  • Nagy kapacitású Li-ion akkumulátor 14,4V / 30W, extra üzemidő és a hosszú élettartam
  • Hatásos az állatszőr felporszívózására
  • Pontos lézeres SLAM navigáció, mint a Google autónál
  • Takarítás ciklus beállítása mobil alkalmazáson keresztül
  • Szenzorok a lépcsőn való leesés megakadályozására

Takarítson bármikor és bárhonnan

Elég az okostelefonjára vagy a táblagépére telepíteni a Neato alkalmazást, amely ingyenesen letölthető Google Play vagy az App Store áruházból. Egy felhasználói fiókhoz több mobil eszközt is csatlakoztathat egyszerre - a porszívót így az egész család irányíthatja. Esetlegesen egy felhasználói fiókhoz több robotporszívót is csatlakoztathat. Az alkalmazás figyelmezteti önt az akkumulátor töltöttségi szintjére, a takarítás kezdetére és befejeztére, a portartály ürítésének, illetve a filter és kefék megtisztításának szükségességére. Milyen további funkciókkal rendelkezik a Neato Botvac D5 Connected-hez csatlakoztatható alkalmazás?

  • Takarításindítás az egész területre
  • Takarítás leállítás
  • Vissza a bázisra funkció
  • Takarítás időrendjének beállítása (egy nap 1x, a hét minden napján)

Továbbá az alkalmazás különböző statisztikai adatokba enged betekintést a takarítás idejéről és területéről. A gyártó a termékeit folyamatosan fejleszti, ezért is lehetséges a microUSB csatlakozó segítségével a meglévő szoftvert a legújabb verzióra frissíteni. 


100% megbízhatóság

tökéletes takarítás biztosítéka a robotporszívó - sokkal hatékonyabb, mint az ember. Önnel ellentétben minden sarokba, még a bútorok és az ágy alá is bejut. A következő jelentős előnye, hogy kész a takarításra a hét minden napján, és az ön utasítására akár naponta többször is anélkül, hogy elhanyagolná feladatát.


LaserSmart SLAM

LaserSmart technológiát használ a tárgyak valós idejű érzékeléséhez - a pontos lézer folyamatosan elemzi és feltérképez minden helységet, beleértve a bútorokat, ajtókat és a lépcsőket is. Az így szerzett adatok alapján szobáról szobára feltakarít a lehetséges leghatékonyabb módon - egyetlen négyzetcentimétert sem hagy ki, viszont kikerüli az akadályokat.
Összehasonlítva más robotporszívókkal, melyek virtuális falak mentén takarítanak a Neato Botvac D5 Connected akár 4-szer gyorsabban takarít. A lézeres navigáció nagy előnye, hogy a robot könnyedén tájékozódik még a sötétben is, tehát még abban az esetben is, amikor a konkurens modellek már teljesen elveszítik tájékozó képességüket, és így takarításuk nem 100%-os.


SPOT - intenzív takarítás

A robot egyedülálló D-alakú kialakítása a Corner Clever technológiával lehetővé teszi a zökkenőmentes porszívózást mindössze 1 cm-re a faltól és sarkaktól. A versenytársak berendezéseinek szívófeje 10 cm-re van a faltól, és még messzebb a sarkaktól. A SpinFlow technológia kombinálja a szívóteljesítményt a precíz kefékkel, melynek köszönhetően könnyedén eléri a maximális tisztító hatást.  
Kiszóródott a rizs vagy a liszt a konyhában? Hála a SPOT funkciónak a takarítás nagyon egyszerűvé válik, elég a porszívót a takarítandó felület elé állítani és a Neato felporszívózza a 2 x 2, vagy a 4 x 4 méteres területet, mindezt igény szerint egyszer vagy kétszer egymás után. A szennyeződések begyűjtésére rendelkezésünkre áll az elegendően nagy 0,77 literes portartály, mely kb. négy takarítási ciklusra elegendő.


Idális minden padlótípus tisztítására

A 27,7 cm széles tisztítókefe alkalmas minden típusú felület tisztításához, beleértve az akár 2,5 cm hosszú szálú szőnyeget is. Könnyedén elbánik a padlócsempével, linóleummal, fa- illetve laminált padlóval. Az átváltás a különböző fajtájú felületekre a Neato számára nem okoz problémát. Gond nélkül átjut az akár 2 cm magas küszöbön is.
A Neato Botvac D3+ robotporszívó minden helységet feltakarít, amelyik ajtaját nyitva hagyja. Soha nem hagy ki egyetlen helyet sem, még teljes sötétségben sem. Abban az esetben, ha a takarítást nem képes egyszerre elvégezni, automatikusan visszatér a töltőállomásra, hogy feltöltse az akkumulátorát, aztán pontosan onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A legnagyobb terület, amelyet egy ciklusra képes feltakarítani, az 390m2. A könnyű hordozhatóságot szolgálja a beépített fogantyú.


A csomag tartalma

  • 1 × Neato Botvac D3 + Connected
  • 1 x töltőállomás - dokkoló
  • 1 x töltő kábel
  • 1 x kombinált takarítókefe
  • 3 × HEPA szűrő
  • 1 × felhasználói kézikönyv
  • 1 × Li-ion akkumulátor 14,4 V / 30 Wh


További információk

Méretek:
porszívó: 31,9 × 33,6 × 10 cm
töltőállomás: 11,2 x 26,8 x 12,5 cm
Súly:
porszívó: 3.4 kg
töltőállomás: 0,57 kg
Üzemmódok:
Automatikus, ütemezett (Auto), Spot.
Takarításütemezés (a hét napjaira, óra, perc)
Navigáció:
Típus: szisztematikus
Térképtechnológia: SLAM (valósidejű lokalizáció és térképezés)
Távolság érzékelő: 1 x lézer
Szenzorok a lépcsőn való leesés megakadályozására
Ütközéselleni érzékelő
Gyorsulásmérő
Ütköző zóna: mágneses határ szalag (nem tartozék)
A töltőalomás elhelyezése:
A dokkolót helyezze egy egyenes fal elé úgy, hogy a két oldalsó irányba 70-100 cm távolságon belül, és a dokkoló előt 100 cm távolságon belül ne legyenek bútorok.  
Portartály űrtartama:
0,77 l

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 1,67 óra
Működési idő 60 perc

Porszívó típus

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Szín

Szín Fekete

Zajszint

Zajszint 60 dB
Kód:  NEAVR003
Termékszám:  945-0247
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20