Oldal frissítése

ND 832336 páramentesítő citrom 450 g

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ND 832336 páramentesítő citrom 450 g

Utántöltő az ORION 832336 páramentesítőhöz citrom illatú granulátum formájában, amely elnyeli a levegőben lévő nedvességet. Ez az abszorber alján víz formájában tárolódik, amelyet rendszeresen le kell engedni. A granulátum fokozatosan csökkenti hatékonyságát, és egy idő után ki kell cserélni. A hatékonyság időtartama a helyiség páratartalmátólés hőmérsékletétől függ. Egy legfeljebb 20 m2-es helyiségben 2-5 hónapig hatékony. A citrom illatú granulátum az ORION 832336 páramentesítőhöz használható utántöltő, de bármelyik, ugyanazon az elven működő páramentesítőhöz használható. 

Az ORION 832336 páramentesítőhöz való utántöltő jellemzői, citrom

  • Utántöltő granulátum páramentesítő készülékhez
  • A hatékonyság időtartama a páratartalomtól és a szobahőmérséklettől függ
  • ORION 832336 páramentesítőhöz való utántöltő citrom illattal
  • A granulátum az elnyelt levegő nedvességét vízzé alakítja át
  • Alkalmas minden olyan páramentesítőhöz, amely az ORION 832336 elvén működik

Figyelmeztetés:  
Súlyos szemirritációt okoz. Kalcium-kloridot tartalmaz. Tartsd távol gyermekektől. A termék megfogása után alaposan moss kezet.
SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Öblítsd ki a szemed vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét viselsz, lehetőség szerint próbáld meg óvatosan eltávolítani. Ezután folytasdaz öblítést. Ha a szem irritációja továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz. Ha orvosi kezelésre van szükség, tartsd kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. 

Kód:  ORIOV929
Termékszám:  832345

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20