Oldal frissítése

NATURIGIN Hair Thickening Spray 200 ml

Kiegészítők a termékhez

NATURIGIN Hair Thickening Spray 200 ml

Szívesen kényezteted magad kozmetikumokkal, de zavar a gondolat, hogy a gyártásuk, felhasználásuk és csomagolóanyaguk milyen hatással van bolygónkra? Nem muszáj! A dán NATURIGIN márka elkötelezett amellett, hogy kozmetikumaikatminél környezetbarátabbá tegyék. A NATURIGIN hajvastagító hajspray ellenállhatatlan volument ad a frizurádnak és megerősíti a hajad. Nem ragasztja őket csúnya szálakba, és nem kelti a sisak érzését. Minden hajtípusra alkalmas, de különösen a finom fürtök tulajdonosai fogják értékelni. A shea vaj tartalmának köszönhetően táplálja a sörényét. Gyümölcskivonatot és körömvirágot is tartalmaz. A NATURIGIN Hair Thickening hajlakk vegánok számára is megfelelő.

A NATURIGIN hajvastagító spray 200 ml legfontosabb jellemzői

  • NATURIGIN hajápolás a felülmúlhatatlan hajmennyiségért
  • Sűrűsíti és erősíti a hajat
  • Nem kelti a sisak érzetét
  • Minden hajtípushoz, de különösen a finom fürtök tulajdonosai értékelik
  • Gyümölcs kivonatot és körömvirágot tartalmaz
  • Shea vaj mély táplálkozáshoz
  • A NATURIGIN Hair Thickening hajlakk vegánok számára is megfelelő

Összetevők:
Aqua, Dimetil-éter, Alcohol Denat., PVP, Alelnök / VA kopolimer, Pyrus Malus (alma) gyümölcs kivonat, Rubus Chamaemorus gyümölcs kivonat, Eriophorum Spissum virág / szár kivonat, Calendula Officinalis virágkivonat, Sheavaj-etil-észterek, Polyquaternium-11, Akrilát kopolimer, Glicerin, Polysorbate 20, Laureth-4, Phenoxyethanol, Etilhexilglicerin, Trietanol-amin, Kálium-szorbát, Nátrium benzoát, Szorbinsav, Parfüm, Limonene, Linalool, Butil-fenil-metil-propionális.



Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  KSVL4911
Termékszám:  5710216005595

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15