Oldal frissítése

NaturalPoint TrackIR 5 PRO csomag (TrackIR 5 + TrackClip PRO)

NaturalPoint TrackIR 5 PRO csomag (TrackIR 5 + TrackClip PRO)

Növelje játék szintjét magasabb szintre. Ezzel a NaturalPoint-készlettel a játék reálisabb lesz, így be tudsz merülni a virtuális valóság világába, és élvezni fogja az egészet!

Főbb jellemzők

  • Legfelső lelkes játékosok számára
  • Precíziós feldolgozás
  • Egyszerű telepítés
  • Könnyűszerkezetes
  • TrackIR 5 és TrackClip PRO csomagolva

Egy másik világ a virtuális valóság szellemében

A készlet tartalmazza a TrackIR 5-et, amely olyan fejlett technológiát használ, amely szorosan figyelemmel kíséri a fej mozgását a háromdimenziós térben, így a saját fejét egy játékeszköz. Tökéletes a játék mindenféle játékának valósághű megtekintéséhez. A TrackIR 5 egy teljesen mozgó feldolgozási háttér , így a tartozékok nem túlterhelik a számítógépes hardvereket, és a játékai olyan simán futnak, mint azok. Érezze a fej mozgását is példátlan sebességgel, hogy az átvitt mozgást a lehető legegyszerűbbé tegye.

A másik része a TrackClip Pro. Egyszerűen csatlakozik a fülhallgatóhoz és a TrackIR 5-vel kombinálva, majdnem azonnal kész arra, hogy Önnek egy egyedi játékélményt közvetítsen, pontos, 6 fokozatú vezérléssel . A LED-eknek köszönhetően pontosan figyelemmel kísérheti mozgásait, és könnyűszerkezete miatt el fogja felejteni minden mást körülötted. Könnyű csatlakoztatás USB kábellel, állítható csatolással a bal fülön keresztül bármilyen típusú headsethez.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  NAT0B3
Termékszám:  TrackIR 5:PRO Bundle
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15