Oldal frissítése

NaturalPoint TrackIR 5

5 3 értékelés

NaturalPoint TrackIR 5

A játékok ismét realisztikusak! Ez a fejlett technológiákat alkalmazó eszköz követi a fejed mozgását egy három dimenziós térben - ez gyakorlatilag egy csúcstechnológiás játékszer. Tökéletes bármilyen realisztikus játéknál, ahol nagy szerpehez jut a környezet szemlélése valós térben. Már több, mint 100 ilyen játék létezik, és a számuk egyre csak bővülni fog.

A TrackIR 5 rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, amelyek a mozgást érzékelik. Így a számítógép hardvere segítségével a játékaid olyan simán futnak majd, mint bármikor máskor. Az eszköz közben pedig soha nem látott sebességgel leköveti a fejed minden mozdulatát, és a lehető legfinomabb mozgást továbbítja a számítógép felé.

További információk:

Látómező:
51,7 °

Mintavételi ráta:
120 fps

Válaszidő:
Körülbelül 9 ms

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás VGA (640 × 480 px)

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista
Kód:  NAT0B1
Termékszám:  TrackIR 5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15