Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Northern Collection Skin Care Gift Set

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURA SIBERICA Northern Collection Skin Care Gift Set

A Northern Collection Skin Care Gift Set ajándékszett a minősített bio természetes kozmetikumokat gyártó márka, azaz a NATURA SIBERICA terméke. Prémium minőségű tisztító termékeket tartalmaz, amelyek a szibériai vadon élő növények természetes kivonatával készültek. A csomagban található egy micellás víz és egy szénnel készült tisztító testvaj is. A NATURA SIBERICA Northern Collection Cleansing Micellar Water 200 ml-es északi tisztító micellás víz könnyed állagú, eredményesen és könnyedén tisztítja meg a bőrt és távolítja el róla az összes szennyeződést, illetve tisztítja ki az eltömődött pórusokat is. Kifogástalanul tiszta és bársonyosan selymes bőrt kölcsönöz. Egyedülálló összetétele szénnel illetve az északi tyúkhúr, szeder és törpemálna bio kivonatával készült, amelyek regenerálják és hidratálják a bőrt illetve gondoskodnak a bőr számára szükséges vitaminokról is.

A NATURA SIBERICA Northern Collection Skin Care Gift Set kozmetikai ajándékkészlet szénnel főbb jellemzői

  • NATURA SIBERICA Northern Collection északi tisztító micellás víz a tökéletesen tiszta bőrért
  • Hatékonyan tisztítja és távolítja el a szennyeződéseket
  • A szén megtisztítja a pórusokat és kisimítja a bőrt
  • A NATURA SIBERICA Northern Collection északi fekete tisztító vaj ápolja a száraz és érzékeny bőrt
  • A gazdag állaga vízzel érintkezve tisztító krémmé válik
  • Eredményesen távolítja el a tartós sminket és a szemsminket

Ápold a bőrödet a NATURA SIBERICA Northern Collection fekete tisztító vaj luxusával

A NATURA SIBERICA Northern Collection Black Cleansing Butter 120 ml-es északi tisztító vaj alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására. Előnye a sűrű állaga, amely vízzel érintkezve selymes tisztító tejjé alakul. Könnyedén birkózik meg a tartós smink és szemsmink eltávolításával is. A benne található szén hatékonyan tisztítja meg a pórusokat és szívja magába a szennyeződéseket. A bio lenmagolaj puhává teszi és táplálja a bőrt. Használata után a bőröd bársonyosan selymes és rugalmas lesz, ragyog majd a tisztaságtól és az üdeségtől.

Csomag tartalma:

  • NATURA SIBERICA Northern Collection Cleansing Micellar Water északi tisztító micellás víz 200 ml
  • NATURA SIBERICA Northern Collection Black Cleansing Butter északi fekete tisztító vaj 120 ml

Micellás víz összetétele:
Aqua, Melilotus Albus Flower/Leaf/Stem Extract*, Saccharide Isomerate, Geranium Sibiricum ExtractWH*, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Betula Alba Juice*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Glycerin, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate,Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Citrate, Charcoal Powder, Parfum
Tisztító vaj összetétele:
Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-10 Oleate, Cera Alba*, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Charcoal Powder, HippophaeRhamnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed OilWH*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Rhodiola Rosea Root Extract WH*, Tocopherol, Parfum, Limonene


Paraméterek

Kód:  VBAL694
Termékszám:  4743318101484

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10