Oldal frissítése

NATURA SIBERICA Little Siberica Baby Diaper Cream, 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NATURA SIBERICA Little Siberica Baby Diaper Cream, 75 ml

Az újszülött baba bőre nagyon érzékeny, amelyre minden pelenkázás alkalmával külön figyelni kell. A 75 ml-es NATURA SIBERICA popsivédő-krémet kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a gyermek kényelmét fokozza, amikor pelenkát hord. A születést követő első naptól kezdve védi a baba bőrét az irritációtól és a kellemetlen pelenkakiütéstől. Nagy előnye, hogy szerves és természetes összetevőket tartalmaz. A szerves hibiszkuszkivonat gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. A cickafarkból készült szerves kivonat segít a sebek gyógyulásában és megfelelő módon hidratálja a bőrt. A termék dermatológiailag tesztelt. Kényeztesd gyermekedet, ápold bőrét egyedülállóan természetes módon.

A NATURA SIBERICA popsivédő-krém legfontosabb jellemzői

  • Növeli a baba kényelmét, amikor pelenkát hord
  • Védi a bőrt az irritációtól és a pelenkakiütéstől
  • Szerves és természetes összetevőket tartalmaz
  • Hibiszkusz- és cickafarkkivonat
  • Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatás
  • Alkalmas csecsemőknek a születést követő első naptól kezdve

Használat:
Pelenkázáskor alkalmazz kis mennyiségű NATURA SIBERICA popsikrémet. Az esti, lefekvés előtti pelenkázáskor használj kicsit többet.
Összetétel:
Aqua, Zinc Oxide, Althaea Officinalis Root Extract, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Cera Alba, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Achillea Millefolium Flower Extract, Sodium Chloride, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Tocopherol, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Glycerin, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Tömeg

Tömeg 75 g (0,08 kg)

Specifikáció

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól

Hatás

Hatás Nyugtató, Hidratáló

Típus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive), Baba
Kód:  DKO242
Termékszám:  4744183011335

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05