Oldal frissítése

Native Union Key Lightning Coral 1,6 m

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Native Union Key Lightning Coral 1,6 m

Mit mondanál egy bottal és töltő / szinkron kábel egyben? Pontosan mi kínál Native Union Key, kábel Lightning <-> USB, amelyen keresztül lehet feltölteni az iPhone szinte bármilyen eszközön. Mindannyiunknak van kulcs mindig kéznél, így soha nem fog megtörténni, hogy elfelejtette, hogy töltse kábelt.

legfontosabb jellemzői

  • Kábel 2 in 1 - töltő és szinkron kábel kulcstartó
  • Lightning csatlakozó Apple készülékek
  • A kábel egy fonott kivitelben
  • Könnyen hordható köszönhetően a kis méret

Kényelmes és praktikus

Töltés és szinkron kábel Key kompakt ahhoz, hogy elférjen a zsebében, és 16,5 cm hosszú, így Ön kényelmesen a mobiltelefon töltés közben. Csatlakoztassa az PowerBank, laptop, TV és egyéb eszközök, így lehet tölteni bármikor, bárhol. Befejező tartós nylon, TPE, és úgy tervezték, hogy ellenálljon terhelést a mindennapi használat során.

Kód:  NAT045o
Termékszám:  KEY-L-COR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10